Skip to main content

Mihai Bendeac revine cu În puii mei, de la jumătatea lunii martie

 
copyright_Adrian Manolache Antena 1
copyright_Adrian Manolache Antena 1
Emisiunea de comedie a lui Bendeac intră din martie pe TV. În puii mei va debuta duminică, 13 martie, de la 20.00, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”.
Publicitate
Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real.

De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

Mihai Bendeac: „Sper ca seara de duminică să fie, pentru mulţi, motiv de bună-dizpoziţie. Şi sper ca luni să aud pe stradă replici din show. “În puii mei” nu înseamnă Bendeac. “În puii mei” înseamnă cea mai bună şi mai tânără echipă de actori din România. Veţi vedea şi vă veţi convinge. Aşadar, te uiţi o seară, râzi o săptămână.”

Aceasta nu este singura emisiune de primăvară în care „joacă” Bendeac. Actorul va fi jurat în emisiunea iUmor, ce va fi lansată în perioada următoare. El este jurat al unui show de umor, alături de Delia şi Cheloo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Bendeac e un om fara caracter! Cum sa lingi unde ai scuipat? Daca avea coloana vertebrala se lupta cu antena in instanta! In toamna, audientele In puii mei au fost modeste, in conditiile in care a concurat cu Clipa de fericire, una din cele mai slabe emisiuni din istoria ProTV.

Trimite un comentariu

sus