Skip to main content

Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan şi Dani, juraţi într-o nouă emisiune la Antena 1

 
Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan şi Dani, juraţi într-o nouă emisiune la Antena 1
Antena 1 pregăteşte pentru această primăvară show-ul Bravo, România, ce va fi produs de Mona Segall. Emisiunea în care vor evolua oameni simpli în spectacole musical îi va avea juraţi pe Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan şi Dani.
Publicitate
FORMAT. În fiecare ediţie a show-ului „Bravo, România!” 3 echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoana cu a carei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialişti în domeniu şi vor pune în scenă musicaluri, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediţie va avea un număr câştigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.
Răzvan şi Dani se află pentru prima oară în postrura de juraţi.

„După ani de zile în care am fost de obicei prezentatori şi ne-am întrebat cum e să fii jurat, în sfârşit anul acesta ni se răspunde la întrebare”, spune Dani Oţil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea faţă de concurenti e mult mai mare. Faptul că aceştia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant: preţ de câteva minute ei devin oameni de scenă, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor.”
Răzvan Simion: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulţi artişti, poveşti de Oscar şi n-am crezut că oamenii cu funcţii mari în companiile lor se pot simţi atât de bine pe o scenă. Nu cred că am văzut să se lucreze cu o mai mare plăcere la un format TV. E mai bine să stai jos decât în picioare şi mai tare să-l vezi pe Mihai Petre din lateral decât din faţă.”
GALERIE FOTO.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziDzi ziDzi
    m am saturat de figurile acestor "jurati " omniprezenti si demodati
  • Mihai Mihai
    iUmor e noul Banc Show care l-a lansat pe Dezbracatu?
  • Liviu Liviu
    Problema e ca in Romania nu stie nimeni sa faca musical-uri. Exista teatru de revista, opereta, dar alea sunt altceva. Nici nu se pune problema ca niste amatori sa faca un musical de calitate. Iar "juriul" asta nu are nici o pregatire serioasa pentru a judeca acest gen.
  • Lucian Lucian
    Bravo, Romania mi se pare un titlu bun, dar iUmor e putin fortat. Nu puteau sa-i spuna tot iComedy sau iHumor (din engleza) sau pur si simplu Ai Umor? Nu vad alaturarea "i"-ului din engleza la cuvantul "umor".
  • Expertul, Expertul,
    Foarte penibil! Oare se poate emisiune produsa de Mona Segall fara Miaita petre? Cred ca va fi inca un esec marca antenuta 1!!!
  • Iulian Iulian
    Alt esec. Asa o sa fie si cu "iUMOR"
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Prevăd că acest format va fi un eșec. Cred că va performa mai bine iUmor. Acolo s-ar putea să vedem și două, chiar trei milioane pe național. Asta dacă știu să îl producă.
  • F F
    incepe sa fie prea mult. cred ca e inteligent sa se caute si alte genuri de formate.

Trimite un comentariu

sus