Skip to main content

Oana Cuzino şi-a lansat un site de sănătate şi lifestyle

 
Oana Cuzino şi-a lansat un site de sănătate şi lifestyle

Avalansă de lansări de site-uri de lifestyle şi frumuseţe. După Andreea Esca, Marina Almăşan şi grupul Adevărul (cu Voux.ro), este rândul Oanei Cuzino să-şi lanseze o platformă online.

Publicitate

Vedeta emisiunii Ce se întâmplă doctore, de la Pro TV, a lansat DOC.ro, o platformă ce integrează informaţii de sănătate şi lifestyle.

Platforma funcţionează ca o comunitate în care vizitatorii primesc răspunsuri la întrebările lor chiar de la experţii DOC, medici primari cu experienţă vastă în domeniu, anunţă vedeta printr-un comunicat.

Oana Cuzino: „Sunt extrem de fericită că blogul oanacuzino.ro a avut un succes atât de mare şi mă bucur enorm că am decis să încep acest proiect în urmă cu cinci ani. În tot acest timp, comunitatea online a crescut, s-a dezvoltat enorm. Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor vizitatorilor, am decis că blogul nu mai era de ajuns. Era nevoie de o platformă complexă, care să poată fi explorată confortabil de toţi vizitatorii şi care să vină cu răspunsuri concrete de la unii dintre cei mai buni experţii şi experţi din ţară,” a declarat Oana Cuzino. Proiectul porneşte de la o comunitate activă pe Facebook de aproape 1 milion de fani şi peste 500.000 de vizitatori unici lunari.

Odată cu lansarea DOC.ro şi site-ul oanacuzino.ro a fost redirecţionat către noul domeniu DOC.ro.

Echipa DOC.ro este formată din medici şi experţi din diverse domenii, de la geriatrie şi dermatologie, până la cardiologie şi chiar oncologie.

Despre Oana Cuzino

Este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) şi Doctor în Ştiinţe Medicale (2005).

A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carola Davila” din Bucureşti în 1995 şi a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan Bucureşti (1996), unde şi-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei şi Geriatriei.

Ea a activat şi ca cercetător ştiinţific, fiind pasionată de aspecte epidemiologice ale procesului de îmbătrânire, participând la studii naţionale şi internaţionale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan.

Din 2002, ea prezintă la PRO TV emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NELU NELU
    Imi plac emisiunile,mai ales cind am timp dimineata pe pro tv.Analizele si procedurile sint de domeniul fantasticului cel putin la noi in tara...un rmn cu trimitere de la medic specialist ...un an si jumatate de asteptare...
  • Em Anuel Em Anuel
    esti cel mai dragut doctor ,Oana ! :*

Trimite un comentariu

sus