Skip to main content

VIDEO. Pătraru, viralul zilei: parodia Iohannis pe melodia "Ca o apă cristalină", 3.300 de share-uri în 12 ore

 
VIDEO. Pătraru, viralul zilei: parodia Iohannis pe melodia "Ca o apă cristalină", 3.300 de share-uri în 12 ore

"Într-o viaţă anterioară", o parodie muzicală după melodia lui Cristi din Banat postată pe pagina Starea Naţiei este viralul zilei: aproape 3.300 de share-uri în 12 ore.

Publicitate

Clipul muzical pe melodia "Ca o apă cristalină" a fost prezentat aseară în emisiunea Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru şi a fost ulterior postat pe contul de Facebook al programului.

De aseară şi până la ora publicării articolului, clipul a fost distribuit de 3.300 de ori. Filmul a avut peste 100.000 de vizionări pe Facebook şi a avut 300.000 de persoane reach.

VIDEO. Clipul Klaus Iohannis - Într-o viaţă anterioară

Fabrica de hit-uri #StareaNatiei vi-l prezintă, astăzi, pe Klaus din Sibiu, cu şlagărul ”Într-o viaţă anterioară”

Posted by Starea Naţiei on Monday, March 14, 2016
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ilie Mihalteanu Ilie Mihalteanu
    Despre asta de ce nu comentezi niciodata ?
    Tara arde si baba Iohannis si-o piaptana !...Oare mamicile care-si pierd bebelusii deoarece sint UCISI de doctori si de bacterii chiar in spitale, ar fi primite in audienta de Iohannis ?Marghioala Duda nu reprezinta pe nimeni institutional si constitutional, deci in ce calitate a ajuns ea la Cotroceni si cum ? S-a autoinvitat, considerind ca Iohannis este *** sa si trebuie sa primeasca ordine de la "majestatea sa" Marghioala Duda, sau a solicitat audienta si Iohannis i-a acordat audienta in regim de urgenta ?Sictir, amindurora, caci eu, din pacate, am votat un sclav si am crezut ca votez un presedinte.
    pî.sî.Domnu' Iohannis, slugile dumneavoastra mi-au trimis politia la poarta, pt a ma ancheta, deoarece am indraznit sa va cer sa respectati CONSTITUTIA Romaniei : cea actuala, nu cea din 1923.
  • Dragos Dragos
    Tony >> Presedentia Germaniei este o functie onorifica, din aceasta cauza apare odata pe an, acolo cancelarul conduce, adica Angela Merkel
  • Tony Tony
    ATI auzit de presedintele Germaniei ,il chiama G A U K , si apare la TV numai de anul nou ,dar nu-l ironizeaza nimeni . Atributiile unui presedinte sunt foarte limitate ! Deci nu VA asteptat la birfe si palavrageli explicative la tv. (La Maruta e altceva) Si daca vorbeste mai rar ,asta este o insure tipica pentru un cadru didactic de calitate .
  • Florin Salar Florin Salar
    E cu baiatul ala de la Prahova FM, care canta pe nas? Chinurle lui injumatatesc amuzamentul. E greu sa rad cand aud un domn ai carui parinti nu si-au permis ooperatia de polipi. De aia e ProTV pe locul 1 de fiecare data. La Pro canta cantareti si joaca actori, nu vitzavercea.

Trimite un comentariu

sus