Skip to main content

MODIFICĂRI de pe o zi pe alta. Antena 1 a schimbat data lansării În puii mei

 
mihai bendeac
mihai bendeac

Anunţată iniţial pentru 13 martie, emisiunea lui Bendeac şi-a mutat deja data difuzării. Antena 1 a anunţat astăzi lansarea emisiunii pentru 16 martie, miercurea, în locul Te pui cu blondele, care va ajunge la final de sezon.

Publicitate

Emisiunea este realizată în regim cinematografic, iar fiecare scenetă a fost pusă în scenă într-un decor real, autentic. De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

Mihai Bendeac: „Sper ca această emisiune să fie, pentru mulţi, motiv de bună-dizpoziţie. Şi sper să aud pe stradă replici din show. “În puii mei” nu înseamnă Bendeac. “În puii mei” înseamnă cea mai bună şi mai tânără echipă de actori din România. Veţi vedea şi vă veţi convinge. Aşadar, te uiţi o seară, râzi o săptămână.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Alt site zice ca este pe 14 martie
  • Expertul, Expertul,
    @iulian, Poate sa inceapa insula, dar ieri, cand au anuntat In puii mei duminica, 13 martie, nu stiau asta? In Puii mei programat miercurea, poate prinde locul trei!!
  • Iulian Iulian
    Pai incepe "insula iubirii" in curand. Asa au anuntat pe post

Trimite un comentariu

sus