Skip to main content

Surse News.ro: Irina Radu, Doina Gradea şi Alfred Bulai, propunerile PSD pentru CA al TVR. Lista completă a propunerilor

 
Surse News.ro: Irina Radu, Doina Gradea şi Alfred Bulai, propunerile PSD pentru CA al TVR. Lista completă a propunerilor

ACTUALIZARE. PSD îi propune ca membrii supleanţi ai Consiliului de Administraţie al TVR pe Elena Anca Dinirică, Smaranda Vornicu Shalit şi pe Lucian Romaşcanu. PNL i-a propus ca membrii titulari pe Ionica Stănciulescu, Radu Carp şi ca supleanţi pe Adriana - Silvia Mesesian şi pe Cristian Vasile Petcu, potrivit HotNews.ro.

Publicitate

UNPR o propune pe Ruxandra Garofeanu drept membru titular şi pe Savu Cătălin Cătană ca membru supleant.

PSD îi propune pe Irina Radu, Doinea Gradea şi Alfred Bulai pentru Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române, au declarat pentru News.ro surse social-democrate.

Comisiile de cultură din Camera Deputaţilor şi Senat vor audia azi reprezentanţii propuşi pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTV).

Tot mâine va avea loc plenul reunit în care se va da votul pentru noul Consiliu al Televiziunii Publice.

  • Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, propunerile preşedintelui Klaus Iohannis pentru noul Consiliul de Administraţie al TVR sunt Christel Ţopescu, membru titular, şi Ana Maria Sandu, membru supleant. Christel Ţopescu este în prezent coordonator cu atribuţii de producător executiv al Secţiei germane a TVR. Ea este soţia lui Cristian Ţopescu.
  • George Orbean, fost manager de proiect la Digi 24, a fost propus de Guvern pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al TVR, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.
  • Până în acest moment, PNL, UDMR şi ALDE au mai anunţat oficial care vor fi candidaţii propuşi. Astfel, din partea liberalilor, în noul CA ar putea intra jurnalistul Oana Stănciulescu şi fostul secretar de stat Cristian Petcu.
  • UDMR o va propune pe Debreczeni Hajnal şi ca membru supleant pe Rostas – Peter István. ALDE îl susţine pe regizorul Cristian Hadji-Culea, directorul Teatrului Naţional din Iaşi, şi pentru poziţia de membru supleant al CA pe Gheorghe Bălăşiu,
  • Monica Ghiurco şi Gabi Giurgiu au fost aleşi reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie, în urma unor alegeri interne care au avut loc joi, 17 martie. Cornel Mihalache şi Luminiţa Velciu au fost desemnaţi membri supleanţi ai acestora, conform rezultatelor alegerilor.
  • Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale: Raico Cornea - titular şi Andrea-Julika Ghiţă - supleant.

Consiliul de Administraţie al TVR a fost demis în luna septembrie 2015, după ce raportul a fost respins de plen. Preşedinte director general a fost numită atunci Irina Radu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Mie mi se par interesante și propunerile președintelui Iohannis, mai ales supleanta - Ana Maria Sandu - o tânără jurnalistă, realizatoare de emisiuni la TVR ...încurcate mai sunt căile președintelui...
  • Petre Iolu Petre Iolu
    Pai numai aia dati afara din Pro pot scrie aiurea de Gradea Doina. Lumea din piata media stie exact ca este serioasa si preocupata sa dea cele mai bune rezultate. Astia care scrieti aiurea probabil ca ati fost dati afara de acolo ca faceati chestii aiurea. Pana la urma, ea e singura potrivita de pe lista de la consiliul asta.
  • Tinu Tinu
    Daca stai langa Sarbu nu e obligatoriu sa se ia talentu'. Un om limitat dpdv intelEctual nu are ce cauta in CA al TVR.
  • alexandru ratiu alexandru ratiu
    O rusine propunerile PNL. Eternul comisar politic Carp si antenista Stanciulescu. Nici ca se putea mai ceva mai deescalificant. ***
  • dan andrei dan andrei
    Cimitirul elefantilor/dinozaurilor eterni!....
    Cu asa nominalizari, TVR isi poate antama un sobor de preoti.
    Vesnica pomenire inconstientei politicienilor romani!
  • Sandwich Sandwich
    Gradea a condus Protv International timp de 10 ANI. E un om care intelege perfect cum e cu televiziunea. E o propunere foarte buna! Si in acest consiliu s-au perindat tot felul de oameni care" aveau de-a face " cu televiziunea dar nu au facut nimic…
  • dan petrea dan petrea
    Carp sau numele parvenitismului profesional si politic.
  • Iulian Iulian
    TVR-ul nu se mai inchide?
  • iana iana
    Si de Irina Radu nimic-nimic? Preacinstita promovata de Voiculescu in CA, acum confirmata de Dragnea... Aceasta suma de sinecuristi nu va face nimic bun pentru institutia muribunda, doar va incasa indemnizatiile de sedinta.Lipsesc de pe lista eternii Burtea Sorin si Lucia Hossu Longin, doi profitori de cursa lunga... Faliment fericit!
  • Lorena Lorena
    Si Irene Radu, tovarasa de infractiuni a Andreei Marin, ce sa mai zicem?! Astea doua ar trebui sa fie la puscarie, nu la TVR!
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    O rușine prezenta acestui Carp. Veșnicul aktivist de partid recompensat pentru amoralitatea lui.
  • livia pila livia pila
    O rusine propunerile peneliste. Un arivist, un parvenit, un fomist de partid pe nume CARP RADU plus servanta lui Voiculescu pe nume Stănciulescu Oana. Incredibil de inconstienti Blaga si Gorghiu.
  • M@ri@ M@ri@
    Croatu, esti nedrept cu Sarbu. Intre el si Doina Gradea e o diferenta de la cer la pamant. Cei din ProTV rad de se cocoseaza azi. Gradea in CA al TVR!!! Gradea e om de televiziune in masura in care cei care traverseaza un pod cu masina sint arhitecti. Vai de capul nostru!
  • croatu croatu
    Dar Adrian Sarbu nu era disponibil, de ce nu l-au pus pe el si au pus-o pe Doina Gradea? Sa numesti in CA la TVR pe Suzana Gadea postmoderna este ceva ce numai Dragnea putea face!

Trimite un comentariu

sus