Skip to main content

Tăriceanu a depus proiectul de lege privind insolvenţa TVR şi a discutat cu Cioloş pe această temă

 
Tăriceanu a depus proiectul de lege privind insolvenţa TVR şi a discutat cu Cioloş pe această temă

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat astăzi că a depus la Camera Deputaţilor iniţiativa legislativă referitoare la insolvenţa TVR şi că a discutat cu premierul Dacian Cioloş ieri pe această temă, relatează Mediafax.

Publicitate

"Propunerea legislativă a fost depusă deja de săptămâna trecută la Camera Deputaţilor, cu solicitarea de a fi discutată în regim de urgenţă. Ea este semnată de parlamentari ai ALDE, de parlamentari ai PSD şi UDMR. (...) Sper ca această procedură să ducă la un rezultat cât mai rapid", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu astăzi, într-o conferinţă de presă la sediul partidului.

El a mai spus că a discutat ieri cu premierul Dacian Cioloş pe această temă şi că premierul i-a transmis că, din punctul de vedere al Guvernului, soluţia intrării în insolvenţă a TVR este "cea mai potrivită".

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va depune o nouă propunere legislativă referitoare la timpii de publicitate pentru TVR.

"Eu cred că voi face încă o propunere legislativă, dar n-am avut încă timp să analizez, de modificare a timpilor de publicitate pentru televiziunea publică, în sensul revenirii la acelaşi nivel cu celelalte televiziuni, ca durată de timp de publicitate pe oră", a susţinut preşedintele Senatului.

În momentul de faţă TVR are dreptul la opt minute de publicitate pe oră, în timp ce restul televiziunilor pot difuza 12 minute de publicitate pe oră.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yago yago
    altfel spus inca o data *** politice din parlament isi aservesc TVR, profitand de situatia precara in care tot politicienii au adus-o. desantul de habarnisti si sinecuristi din C.A arata clar ca nu s-a dorit in nico clipa reforma in TVR, ci doar o restructurare superficiala in care pretul il vor plati tot angajatii simpli care munceau oricum ca nu aveau incotro. ma intreb cati dintre oamenii care arunca cu noroi in TVR cunosc cu adevarat situatia de acolo si adevaratii vinovati...

Trimite un comentariu

sus