Skip to main content

UNPR va avea un loc în Consiliul de Administraţie al TVR, în urma separării de PSD în Parlament

 
tvr
tvr

Partidele urmează să facă nominalizări pentru reprezentanţii în Consiliul de Administraţie al SRTV, conform algoritmului politic din Parlament, astfel că şi UNPR va avea un membru, urmare a separării de grupul PSD, scrie News.ro.

Publicitate

Partidele trebuie să facă nominalizări în CA al televiziunii publice urmare a declanşării procedurii de numire a unui nou Consiliu, votul în plenul comun al celor două Camere urmând să aibă loc, potrivit deciziei Birourilor Permanente reunite, pe 22 martie.

Potrivit actualei legi de funcţionare a Societăţii Române de Televiziune, cele opt locuri în Consiliul de Administraţie care revin partidelor parlamentare sunt împărţite astfel: PSD - trei locuri, PNL - două locuri, ALDE şi UNPR câte un loc, UDMR - un loc.

Surse parlamentare au declarat pentru News.ro că UNPR urmează să îl propună pe Florin Condurăţeanu pentru postul de membru în CA al TVR.

De asemenea, unul dintre locurile care îi revin PNL în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice ar putea să fie ocupat de fostul senator Radu F. Alexandru.

Social-democraţii urmează să stabilească luni, în Biroului Permanent Naţional, pe cine vor nominaliza în acest Consiliu. Tot atunci este aşteaptată o decizie şi la ALDE.

În data de 23 martie mandatul actualul Consiliu de Administraţie al TVR expiră, iar Birourile permanente ale celor două Camere au stabilit pentru data de 22 martie un plen reunit în care să fie votat noul CA al televiziunii publice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Ce mai face Adi Bucur? Mai e in TVR? Sta acasa si scrie demisii? E culturnic la Minister? E cercetat disciplinar? Ca la serviciu, ioc. Sau iar se da de ceasul mortii sa fie reprezentantul cuiva prin CA? Bucur e incorigilbil.
  • livia pila livia pila
    Incompetenta, politicul si nesimtirea partidelor si a parlamentarilor isi vor mai spune o data cuvintul. Condurateanu, Radu Feldmann Alexandru, poate ca si Hossu-Longin, poate ca si Tufeanu, poate ca si Radu Carp, poate poate ca si Sorin Burtea, poate ca si Mihai Radulescu finul soferului Balcan, poate ca si farsorul Adi Bucur in CA. De ce nu si Tudor Giurgiu, si Alexandru Sassu, si Alexandru Lazescu, si Elwis Saftoiu? Si- cireasa de pe tort- Stelian Tanase. Ei si nu doar ei- GROPARII TVR.
  • septi septi
    Sunt convins ca Florin Condurateanu va aduce un plus de energie si un suflu proaspat programelor TVR. Daca ALDE o trimite pe Cristiana Anghel, atunci totul e salvat! Dar numai cu Lucia Hossu Longin director general si daca tot se separa functiile, Sorin Burtea presedinte. Ca doar n-or fi angajatii inconstienti sa nu-l voteze pe Interesul general cel adevarat. Oprea era o copie... Fratilor, e moarta si-ngropata, nu vedeti?
  • paul paul
    Cum vrem ca TVR sa functioneze normal ca intr-o tara civilizata daca nu incepem depolitizarea ei de la radacina?Cum e posibil ca *** parlamentare sa ocupe functii in consiliul de administratie si alte functii de conducere,mai ales dupa zecile de rateuri servite sub meniul de **TVR** ?Nepotismul si nesimtirea ar trebui sa nu existe in astfel de institutii,sa inceapa sa nu mai fie slugile partinitoare ale partidelor ,sa inceapa sa isi faca treaba lor ,deoarece munca lor au alt obiectiv ,nu pupatul in dos al altora.
  • Iulian Iulian
    Cand se inchide sau cand o sa renasca TVR?

Trimite un comentariu

sus