Skip to main content

VIDEO. Reclamă atipică pentru un retailer: până unde merge pasiunea pentru propriile creaţii

 
„Trăieşti! Mai ştii cum e?”, se întreabă Hornbach în noua campanie lansată pe TV. Vedeta spotului, un bărbat la vârsta a doua, chel şi...dezbrăcat. Un bărbat fericit că alunecă, ca pe un tobogan, pe o pantă, apoi prin bolovani, bucăţi de lemn şi ajunge într-un iaz plin cu noroi. Ce vrea să aducă în centru noua campanie? Bucuria celor care-şi creează propriile lucruri.
Publicitate

Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach: „Să realizezi lucruri mari cu mâinile goale este un sentiment unic, cunoscut de orice meşter. În special acum, primăvara, proiectele din casă şi grădină invită la atingere şi la experimentare. De aceea, dorim să le aducem aminte oamenilor cât de frumos este sentimentul de a trăi momentul, de a mirosi, atinge sau savura, din toate punctele de vedere, ceea ce lucrează.”

Potrivit acestuia, campania din acest an promovează emoţia ce este simţită atunci când sunt întreprinse proiecte de bricolaj, fiind desfăşurată pe multiple canale media, printre care TV, online, social media, dar şi printr-o componentă interactivă de outdoor.

Protagonistul noului spot TV se târăşte pe burtă pe pietricele, descoperă duritatea şi suprafeţele de lemn şi se bălăceşte nestingherit în nămolul viitorului său iaz de grădină.

Spotul din acest an a fost transpus în practică de către regizorul australian Tom Noakes, cu ajutorul casei de producţie Partizan.

De altfel, folosind o tehnică specială de înregistrare, site-ul campaniei reuşeşte să transporte, într-o manieră impresionantă, aderenţa materialelor prin intermediul sunetelor. Peste 20 de astfel de clipuri în stilul HORNBACH formează concomitent nucleul comunicării în mediul digital. De asemenea, contactul cu materialele şi cu elementele naturale sunt factorii principali pe care Hornbach mizează şi în transpunerea corespunzătoare a campaniei într-un proiect interactiv de outdoor, acesta urmând a fi implementat în Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mary Mary
    Da, o fi ceva cu reclamele astea dar...sunt nerealiste. Tipul e cam...grăsuț, căderea e cam dură, juliturile și rănile îl bagă sigur în spital iar cuiul s-a înfipt cam tare și pare ruginit.Tetanos? Și au uitat să spună: „nu încercați asta acasă!” Sau încercați?

Trimite un comentariu

sus