Skip to main content

CAMPANIE. TVR difuzează o serie de reportaje în jurnal pentru susţinerea televiziunii publice

 
CAMPANIE. TVR difuzează o serie de reportaje în jurnal pentru susţinerea televiziunii publice

VIDEO. După spoturile despre plata taxei TV şi despre funcţionarea instituţiei publice, Televiziunea Română a trecut la o nouă etapă. TVR a lansat ieri o campanie în cadrul Telejurnalului sub sloganul "Dorobanţi 191. TVR te priveşte". În cadrul campaniei, postul public difuzează reportaje menite să susţină TVR.

Publicitate

Unul dintre reportaje, difuzat aseară, vorbeşte despre faptul că produsele media sunt finanţate de cetăţenii români şi despre felul în care sunt cheltuiţi cei 4 lei din taxa TV.

"Taxa TV este cea care ţine Televiziunea Publică în viaţă şi ne permite să vă informăm zi de zi. Cât din aceşti bani ajung să finanţeze însă producţia efectivă, vă explicăm acum.

Producţia este foarte costisitoare. O ştire de doar două minute presupune ore întregi de lucru. Pregătirea filmării, organizarea echipei, drumul până la locul filmarii, interviurile sunt etape ale producţiei. Iar taxa TV este principala sursă de finanţare a Televiziunii Române, reprezentând aproape 87% din veniturile proprii. Persoanele fizice plătesc 4 lei pe familie", se spune în materialul video difuzat la principalul jurnal de ştiri difuzat de TVR 1.

În a doua parte a lunii februarie, TVR a lansat o campanie de informare în pauzele publicitare. Postul public a difuzat câteva spoturi scurte despre plata taxei TV şi despre funcţionarea instituţiei publice, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Spoturile rulează şi în prezent pe canalele TVR.

Reportajele din campania "TVR ne priveşte", difuzate în cadrul Telejurnalului:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • antinevralgic antinevralgic
    esti praf, Iuli. stai jos. ai nota 4.
  • hehe hehe
    Cristina poate ai dreptate cu beizadelele si amantele din tvr, dar nu ai dreptate in legatura cu numarul de angajati.. 2500 nu sunt cca 3000. Iar in legatura cu trusturile ca pro si antena group, sigur bati campii.. E adevarat ca au mai putini angajati , nu stiu daca chiar cat zici tu, dar aceste 2 trusturi lucreaza cu alte firme de productie , deci cu colaboratori...asa ca se ajunge la faptul ca pt aceste 2 trusturi lucreaza mult mai multi oameni, poate ca mai multi decat la tvr....
    Mai informeaza-te inainte sa postezi pe aici...
  • Iuli Iuli
    Poate vor invata si putina romana. "MAJORITATEA ROMANILOR ARE INCREDERE IN TVR", ARE???? Nu era cumva AU ???
  • cristina cristina
    Milogeala tvr-ista pentru marirea taxei.Dati afara beizadelele si amntele din tvr . asa o sa va ajunga banii colectati. tvr are aproape 3000 de angajati. trusturi ca pro si antetena group au maxim 700 de angajati
  • dan.u dan.u
    Un titlu total nefericit, în contextul actual. Eu cum să citesc? Că TVR "îi" privește. Pe ei, și doar pe ei. Adică ei, salariații; ei, membrii consiliului de administrație; ei, membrii comisiilor de cultură; ei etc. etc.

    Un titlu mai mobilizator si mai "responsabilizator" ar fi fost poate un altul, inspirat de o altă campanie, de la o altă televiziune piblică, dintr-o altă țară: "TVR ne seamănă, TVR ne unește". (adaptare autohtonă după "France Télévisions nous ressemble, France Télévisions nous rassamble".)

    Ah, fir-ar, și ăsta sună aiurea în română. De ce oare?...

Trimite un comentariu

sus