Skip to main content

VIDEO. Doru Antonesi, despre ruperea Divertis: „Erau tensiuni generate de mărirea grupului”

 
VIDEO. Doru Antonesi, despre ruperea Divertis: „Erau tensiuni generate de mărirea grupului”

Divorţul dintre Divertişi a fost „destul de neplăcut”, a declarat Doru Antonesi, fost membru Divertis (acum în Distractis), într-un interviu pentru Bogdan Ciuclaru, fost Guerrilla. Acesta este primul din seria Interviurile Simply Clever, realizate în maşină de Bogdan Ciuclaru, după modelul Seinfeld.

Publicitate

„Cei mai bătrâni nu erau foarte mulţumiţi că se producea o oarecare diluare, pentru că era o muncă de mulţi ani ca să ajungi la Divertis, pe care aparent o furau, ca popularitate, cei mai tineri”, a explicat Antonesi.

Antonesi a vorbit în interviul de aproape 16 minute, despre începuturile sale în actorie, despre Divertis, dar şi despre scindarea grupului.

Doru Antonesi, despre despărţirea Divertişilor:

Întrebat cât de neplăcut a fost divorţul, Antonesi a răspuns: „destul de neplăcut”.

„Erau un fel de tensiuni generate de mărirea continuă a grupului. Adică cei care veneau mai noi în grup, nu erau asociaţi, cum ar trebui să fie, erau membri direcţi ai grupului. Cei mai bătrâni nu erau foarte mulţumiţi că se producea o oarecare diluare, pentru că era o muncă de mulţi ani ca să ajungi la Divertis, pe care aparent o furau, ca popularitate, cei mai tineri”, a mai spus Antonesi.

Acum în ce stadiu sunteţi, vă mai vorbiţi? Antonesi: „Unii dintre noi, da (râde)... într-o oarecare măsură. Eu nu mai vorbesc cu Tony, dar am colegi din Distractis care vorbesc cu el.”

Evoluţia grupului Divertis:

  • Grupul Divertis a fost fondat în anul 1981, de Toni Grecu, Doru Antonesi şi Florin Constantin. De-a lungul timpului, celor trei li s-au alăturat Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă, Ghighi Bejan, Doru Pârcălabu, Cristian Greţcu, Ioan T. Morar, Silviu Petcu, Valentin Darie, Valentin Gora şi alţii.

  • În anii ‘90 trupa a participat la turnee naţionale şi internaţionale şi a înregistrat numeroase casete audio şi video cu momente de umor în stilul care a consacrat-o. De asemenea, a apărut în multe show-uri tv, programe de Revelion, cele mai cunoscute fiind Divertis Mărţishow, Divertis Votshow, Pro Vot Show şi altele.
  • 2003 – 2009 Colaborarea cu Antena 1. Grupul a apărut în emisiuni ca Divertis Park, Piaţa Divertis, Divertis Mall. În această perioadă a fost difuzat şi serialul de animaţie Animat Planet Show. Tot la la Antena 1 în componenţa grupului au mai intrat Monica Anghel, Daniel Buzdugan, Dragoş Stoica, Jojo şi Paula Chirilă.
  • 2009 – 2011 Pro Tv. Grupul a scindat şi au apărut două emisiuni Divertis - Land of Jokes (parodie după brandul turistic al României pentru anul 2009) şi Divertis - Serviciul Român de Comedie.
  • 2011 În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămîn la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis şi trec la TVR, din grup făcând parte Silviu Petcu, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Paula Chirilă şi alţii.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kolo kolo
    Ceva de genul asta incearca sa faca domnul? Mama, ce original! Trebuie ca s-a gandit mult la ideea asta...

    https://www.youtube.com/watch?v=qQIsdod0LWo&feature=share
  • cr cr
    Oricum printre cele mai proaste show-uri din Romaina, grupul Divertis!
  • adi adi
    antonesi sau antonesei? tony sau toni?
    pe bunea doamna iulia?
    aveti tv cu lampi?

Trimite un comentariu

sus