Skip to main content

VIDEO. Pătraru spune „Stop joc” la publicitatea Lactate Brădet în emisiunea sa

 
VIDEO. Pătraru spune „Stop joc” la publicitatea Lactate Brădet în emisiunea sa
Dragoş Pătraru opreşte promovarea, în emisiunea sa, a mărcii de lactate Brădet. Anunţul vine în contextul informaţiilor noi apărute în presă despre producătorul local de lactate.
Publicitate
Reamintim că Pătraru a promis public că va oferi publicitate timp de un an producătorului Lactate Brădet dacă se dovedeşte că nu a avut lăgătură cu îmbolnăvirea copiilor din Argeş. După ce au apărut primele analize, care arătau că produsele nu erau infestate cu bacteria care i-a îmbolnăvit pe copii, Pătraru a decis să-şi onoreze promisiunea (detalii, AICI).

Însă a revenit asupra deciziei în lumina unor noi analize care au arătat că angajaţi ai Lactate Brădet erau infestaţi cu bacteria E.Coli, unii având chiar tulpina care a dus la îmbolnăvirea bebeluşilor din Argeş.

„Sunt nevoit să spun Stop joc! Si că am fost un prost! Şi să fac ce trebuia să fac de la început: să nu mai speculez pe subiect, ci să aştept nişte rezultate oficiale. Este un caz în care trebuie să intre pe fir nişte procurori, care să ancheteze nu doar cum e posibil ca atâţia lucrători din acea fabrică să aibă E.Coli, ci şi dacă instituţiile statului au acţionat corect”, a spus Pătraru în emisiunea sa de miercuri seara.

Dragoş Pătraru despre cazul Brădet:

„Acum, ce să facem, să ne aruncăm din nou? Pe cine să credem? Ce, din ceea ce se spune, să luăm de bun? Nici nu mai ştim. Iar oamenii aşteaptă de la noi, de la jurnalişti, să le dăm informaţii corecte. Criza copiilor din Argeş a fost unul dintre subiectele cele mai neplăcute ale ultimei luni şi, în acelaşi timp, unul dintre subiectele căruia cel puţin noi, la Starea Naţiei, i-am alocat foarte multă atenţie. Pentru că e important, pentru că ne pasă şi pentru că nu vrem să ne mai moară copiii.

Eu, la această emisiune, am cedat presiunii publice şi am promis că în cazul în care se dovedeşte că nu din cazul celor de la Lactate Brădet s-au îmbolnăvit acei copii, vom face reclamă firmei respective timp de un an. Să ajutăm un biet producător autohton care nu se poate lupta cu marile corporaţii. Şi chiar dacă mai erau de făcut analize, am ales să ne onorăm promisiunea. Acum sunt nevoit să spun Stop joc şi că am fost un prost şi să fac ce trebuia să fac de la început, să nu mai speculez pe subiect ci să aştept nişte rezultate oficiale. Este un caz în care trebuie să intre pe fir nişte procurori, care să ancheteze nu doar cum e posibil ca atâţia lucrători din acea fabrică să aibă e-Coli, ci şi dacă instituţiile statului au acţionat corect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Sunt foarte multe subiecte pe care le abordezi cu grobianism in emisiunea d-tale d-le Patraru!!!
  • F F
    @ Eugen Georgescu : Patraru a zis ca opreste reclama daca apar informatii care sa arate ca firma are probleme in privinta E.coli, ceea ce s-a intamplat. Unde e problema?
  • Eugen Georgescu Eugen Georgescu
    M-am lămurit și cu "independentul" Pătraru.Acum i se văd sforile.In curând vom afla şi cine este păpuşarul. Asa, băieți.Ingropați-i pe producătorii autohtoni!Totuși, mai răsfirați, mai răsfirați...

Trimite un comentariu

sus