Skip to main content

VIDEO. Un fost Guerrilla face interviuri „isteţe” în maşină. Doru Antonesi, Moise Guran şi Cornel Ilie, printre pasageri

 
VIDEO. Un fost Guerrilla face interviuri „isteţe” în maşină. Doru Antonesi, Moise Guran şi Cornel Ilie, printre pasageri

Fostul realizator Radio Guerrilla Bogdan Ciuclaru, în prezent producător la matinalul Radio 21, s-a urcat la volan pentru a face interviuri online. Omul de radio a lansat astăzi Interviurile Simply Clever, proiecte video filmate în maşină, pe modelul Seinfeld, în care vedetele stau de vorbă cu Ciuclaru. „În maşină, oamenii invitaţi stau de vorbă, nu dau declaraţii. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici”, explică el demersul.

Publicitate

Interviurile vor fi postate pe canalul de YouTube special creat, Interviurile Simply Clever (pagina de Facebook, AICI).

De unde a pornit ideea interviurilor inteligente:
Bogdan Ciuclaru: „După ce am urmărit un episod din seria Comedians In Cars Getting Coffee, în care Seinfeld discuta cu Jim Carrey, am realizat că tocmai decorul – uşor atipic – îi face pe invitaţi să părăsească zona mai riguroasă a unui interviu convenţional, în favoarea unui discurs mai light şi-al unui registru conversaţional. Pe scurt, în maşină oamenii invitaţi stau de vorbă, nu dau declaraţii. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici.”

„Sub această umbrelă, voi “urca” pe net, în următoarele luni, câteva clipuri video cu aceste discuţii captivante, purtate în maşină, în traficul bucureştean, împreună cu câteva personaje inedite, care respectă următorul tipar: îşi fac meseria cu drag şi au harul de a-i inspira şi pe alţii.”, explică Bogan Ciuclaru.

Primul care a urcat în maşina condusă de omul de radio a fost actorul Doru Antonesi, fost Divertis. Antonesi a vorbit despre intrarea lui în lumea actoriei, despre Divertis, dar şi despre ruperea trupei.

Doru Antonesi, despre despărţirea Divertişilor:

Întrebat cât de neplăcut a fost divorţul, Antonesi a răspuns: „destul de neplăcut”. „Erau un fel de tensiuni generate de mărirea continuă a membrilor grupului. Adică cei care veneau mai noi în grup, nu erau asociaţi, cum ar trebui să fie, erau membri direcţi ai grupului. Cei mai bătrâni nu erau foarte mulţumiţi că se producea o oarecare diluare, pentru că era o muncă de mulţi ani ca să ajungi la Divertis, pe care aparent o furau, ca popularitate, cei mai tineri”.

Acum în ce stadiu sunteţi, vă mai vorbiţi? Antonesi: „Unii dintre noi, da (râde), într-o oarecare măsură. Eu nu mai vorbesc cu Toni, dar am colegi din Distractis care vorbesc cu el. ”

Vor mai urma Irina Margareta Nistor, Cornel Ilie, Adrian Georgescu, Anca Maria – Baniţă, Moise Guran, Ionuţ Bodonea, Alexandru Tomescu, Marius Tudosiei, Dragoş Asaftei şi Adelin Petrişor.

Proiectul este realizat cu susţinerea mărcii de autoturisme Skoda. Pe partea editorială, acesta este susţinut de Sebastian Condurache, Lordena Perianu şi Florin Marica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Ciuclaru Bogdan Ciuclaru
    Bună Andra! Cu tot respectul, dacă pe domnul Marius nu-l pot contrazice și nici nu-l pot convinge să dea o șansă și anonimilor, la partea cu "ai făcut ceva pe radioul ălă am o singură observație, de bun simț: am plecat de-acolo în relații amiabile, când proiectul nu ne mai putea susține financiar pe cei mai mulți dintre noi. În plus, nu am vorbit niciodată public despre RG, după momentul în care am anunțat că plec. Sunt într-un loc unde a fost nevoie de mine și mă străduiesc să-mi fac treaba cât pot de bine. Cu majoritatea colegilor din RG sunt în relații amicale și le doresc tot binele din lume "să învinge!".
  • Andra Andra
    Ciuclare, tot la statutul de "fost Guerrilla" ai ramas, chiar daca ai facut ceva pe radioul ala si chiar daca acum esti la niste radiouri "profesioniste"
  • Mihai Mihai
    @stefan sau silviu: hai sa nu exageram ca Ciuclaru nu are notorietatea lui Gheorghe ca om de radio.nici a lui Dobrovolschi sau Craioveanu.nu mai zic de matinalii de la radiourile de top. Deci e firesc sa nu fie cunoscut decat in "breasla".sa nu facem procese de intentie celor care nu au auzit de el.asta nu inseamna ca nu face treaba buna, dar si la radio ca si la TV nu e suficient sa faci treaba buna ca sa ai notorietate mare. Oameni de radio cunoscuti sint putini si majoritatea sint din perioada romantica a radioului cand se spuneau vorbe multe si se difuza muzica de pe casetele de acasa. Mai asculta cineva radio pentru vorbe? Nu ma refer la vorbe despre cat e ceasul,cum e vremea sau ce piesa sau concurs urmeaza
  • ștefan ștefan
    Marius se vede că nu prea ai asculți radio.
  • Silviu Silviu
    Marius, din fericire nimeni nu a auzit de tine ;)
  • Silviu Silviu
    Marius, din fericire nimeni nu a auzit de tine ;)
  • Cehul Nemultumit Cehul Nemultumit
    E mai degraba un spam pentru Skoda ... Filmata din alta masina mereu ....
  • gigi gigi
    @F, inainte de Corden a fost Jerry Seinfeld (Comedians in Cars Getting Coffee )
  • F F
    Imi pare rau, dar nu e foarte original. James Corden are zeci de interviuri virale cu carpool karaoke.
  • Marius Marius
    Iulia Bunea, cu tot respectul, de ce ne dai să citim niște articole despre niște oameni de care n-a auzit aproape nimei? În loc să postați articole interesante (gen audiențe), pierdem cu toții timpul cu aceste postări. N-am auzit în viața mea de Bogdan Ciuclaru. O zi frumoasă.

Trimite un comentariu

sus