Skip to main content

ABORDARE. Olguţa Vasilescu, prezentată ca o "victorioasă" la Antena 3

 
ABORDARE. Olguţa Vasilescu, prezentată ca o "victorioasă" la Antena 3
Minute în şir, Antena 3 a avut aseară o singură burtieră - Olguţa Vasilescu: sunt nevinovată. A fost "primul interviu după victorie" a titrat postul de ştiri. Despre ce victorie a fost vorba?
Publicitate
Faptul că Olguţa Vasilescu a scăpat de arestul la domiciliu a fost "victoria" titrată pe burtieră de Antena 3.

În timpul intervenţiei în direct (Olguţa Vasilescu a intrat în direct de la Craiova), Radu Tudor şi-a arătat întreaga admiraţie pentru primarul victorios: "vă felicit pentru atitudinea demnă!". Şi Mihai Gâdea şi-a arătat compasiunea.
Mai multe minute în şir, chiar şi după intervenţia Olguţei Vasilescu (când se trecuse la un interviu cu Mircea Geoană), o singură burtieră a tronat mare pe ecran: Olguţa Vasilescu: Sunt nevinovată.
Pe scurt, despre emisiunea de aseară:
Primarul Craiovei a vorbit la postul de ştiri, în emisiunea Sinteza zilei, despre cum a scăpat de arestul la domiciliu şi despre „cum a ajuns în această situaţie pentru că a făcut ceva pentru Craiova”.
În timpul interviului au rulat pe burtieră mesaje precum „Olguţa Vasilescu, primul interviu după victorie”, „Olguţa Vasilescu: Sunt nevinovată” sau „Olguţa Vasilescu: categoric voi candida”.
Radu Tudor:
Aş vrea să vă felicit pentru atitudinea foarte demnă pe care aţi avut-o în faţa acestei încercări. În momentul în care un om poitic trece printr-un moment de genul acesta, sentimentul de nevinovăţie este pus între paranteze, din păcate. Excesul acesta de cătuşe afectează foarte grav campania anticorupţie, pe care ar trebui să o sprijine orice român.
Dar atunci când vezi o femeie, primar, mamă a unui băiat de şapte ani, că este încătuşată, apoi justiţia spunea că ea nu trebuia încătuşată, în mod evident ne dăm seama că este une exces de măsuri dure care nu au ce căuta într-o bătălie anticorupţie decât eventual în raport cu nişte interlopi, în raport cu nişte persoane care pun în pericol securitatea naţională sau ordinea publică.
Chestiunea asta m-a determinat să vă felicit, să cred că orice om care trece printr-o astfel de încercare în faţa justiţiei îşi duce crucea aceasta şi acolo este dreptatea, acolo este legea, în faţa judecătorului. Şi mi-a plăcut sincer foarte mult faptul că nu aţi tăcut, că v-aţi susţinut cauza că aveţi un tonus foarte bun şi că acum deşi sunteţi un pic mai galbenă la faţă decât apăreţi de obicei în public.... şi eu cred că multe dintre aceste cazuri unde lumea simte abuzul şi excesul se va întoarce în favoarea celui abuzat.
Olguţa Vasilescu:
Sunt în această situaţie pentru că am făcut ceva pentru Craiova şi am câştigat capital de imagine. Eu cred că şi cei de la DNA ar trebui să fie anchetaţi pentru că mi-au crescut capitalul de imagine în ultima perioadă. Era o glumă bineînţeles.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciobanul Bucur Ciobanul Bucur
    Totusi, trebuie sa recunoastem ca sunt mari profesionisti ai manipularii! Numai niste persoane bine dotate ca inteligenta pot manipula cum o fac ei, mai ales cand ataca in haita.
    Asta insa nu-i face mai putin ***.
    Ce ma intriga e ca nu se gaseste niciun ziarist care sa le demonteze punctual manipularile.
  • dr. Bagdasar Arseni dr. Bagdasar Arseni
    Ăștia de la Antena 3 sunt niște haioși dacă nu-i iei în serios (mai poate cineva?...), ***
  • dan andrei dan andrei
    Daca Antenele fac din orice decizie a Justitiei o Golgota a ipocriziei faptasilor, sa isi schimbe denumirea in Tupeu TV.
    Nu de alta, dar, avem o tara de politicieni ingeri: majoritatea fura cu doua maini si cand sunt prinsi, sunt albiti de Gadea & Co.
  • qwerty qwerty
    deocamdată Olguța Vasilescu chiar este nevinovată. Nu a existat vreun judecător care să dea verdict de vinovăție în vreun dosar.
  • Adi Adi
    Doar eu simt o senzatie de ***?
  • geo geo
    Păi adevărul este undeva la mijloc.
    Nu sunt suficiente probe directe care sa determine mentinerea in arest (la domiciliu) și oamenii - cunosc cîteva cazuri - oamenii s-au întors la (fostul)serviciu bine-merci. Cazul Sorin Oprescu depășește orice închipuire.
  • 1q 1q
    Cu tot respectul, este si vina DNA. Se reped si cheama presa ca ulii catre prada cand aduc cate o persoana cu noorietate, abuzeaza de arestari preventive, iar cand prind un judecator care CUNOASTE procedura penala, iar ala il pune in libertate pe personajul cu notorietate, se creaza astfel prilejul presei anti-sistem sa loveasca. Sa mai faca DNA si niste dosare de trimis in judecata, nu doar bazate pe restrangerile libertatii.

Trimite un comentariu

sus