Skip to main content

Cererea de recuzare, în dosarul în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3, a fost respinsă

 
judecatorie
judecatorie

Cererea de recuzare a completului de judecată, făcută de unul dintre jurnaliştii cărora Codruţa Kovesi le-a cerut daune morale, alături de Antena 3, pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune, a fost respinsă de Curtea de Apel Bucureşti, relatează Mediafax.

Publicitate

"Respinge cererea de recuzare formulată împotriva doamnelor judecător Tomescu Andreea şi Rădulescu Mădălina", a decis Curtea de Apel Bucureşti, hotărârea nefiind una definitivă.

Recuzarea completului de judecată a fost cerută de unul dintre jurnaliştii cărora Codruţa Kovesi le-a cerut daune în dosarul în care acuză că postul de televiziune Antena 3 i-ar fi prejudiciat imaginea.

În legătură cu aceeaşi cauză, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dezbate astăzi o cerere de strămutare a dosarului.

Laura Codruţa Kovesi a cerut daune morale de un milion de lei postului Antena 3, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu, care i-au fost aduse pe post.

Prima instanţă, Tribunalul Bucureşti, a decis ca Laura Codruţa Kovesi să primească 250.000 de lei daune morale, instanţa obligând în solidar Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc să-i plătească procurorului-şef al DNA 250.000 de lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Gadea,Savaliuc,Ciuvica s.c.l.niste lasi!!!In platou sunt dracosi tare si injura,improasca cu noroi,fac procese fara probe,dar cind ii aduci in fata judecatorilor,o dau cotita!!!RUSINE lor si celor care ii platesc!!
  • MariusONC MariusONC
    Nu este nicio surpriză, s-a respins cererea ca și-n dosarul Telepatia. Procesul este ca și pierdut de INTACT atâta timp cât în fruntea instituțiilor de forță se află persoane precum Livia Stânciu, Laura Codruța Kovesi sau Coldea.

Trimite un comentariu

sus