Skip to main content

Chef Foa s-a asociat cu brandul Kaufland pentru o serie de cooking show-uri

 
Chef Foa s-a asociat cu brandul Kaufland pentru o serie de cooking show-uri

Chef Foa, membru al juriului MasterChef, s-a asociat cu brandul Kaufland România pentru o serie de cooking show-uri, dar şi în alte campanii de promovare a produselor tradiţionale care se găsesc pe rafturile lanţului de magazine. Cooking-show-urile vor avea loc în magazinele Kaufland, dar Foa va participa la astfel de evenimente şi în alte locaţii, potrivit Circle&Square, agenţia care se ocupă de comunicarea campaniei.

Publicitate

"Kaufland România şi Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii reţetelor tradiţionale româneşti sau a celor din bucătăria internaţională şi reinventării acestora în cadrul unor cooking-show-uri. Începând din această primăvară, clienţii Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, reţete speciale şi sfaturi practice în bucătărie marca Chef Foa", potrivit reprezentanţilor Kaufland.

Chef Foa, despre noul parteneriat:

„Reţetele tradiţionale româneşti sunt constant o sursă de inspiraţie pentru mine şi mă bucur că am găsit acest punct comun cu Kaufland. Zona de mâncare sănătoasă, autentică, alături de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri în gastronomia actuală şi foarte aproape de sufletul meu. De abia aştept să împărtăşim aceste reţete cu clienţii şi să îi învăţăm să se bucure de savoarea şi gustul desăvârşit al preparatelor cu ingredinte de cea mai bună calitate”, spune Chef Foa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Asta chiar ca este ceva interesant. Asta arata ca in afara de spectacol se poate intampla si altceva util si pentru clientii magazinului, nu numai ai canalului de televiziune. Asteptam retetele si sfaturile culinare de la ChefFoa.

Trimite un comentariu

sus