Skip to main content

Debutul noului sezon Britain's Got Talent, audienţe de aproape 9 milioane de telespectatori

 
Debutul noului sezon Britain's Got Talent, audienţe de aproape 9 milioane de telespectatori

Debutul celui de-al zecelea sezon al emisiunii Britain's Got Talent, care a avut loc sâmbătă, i-a adus postului ITV o audienţă de 8,8 milioane de telespectatori, potrivit Brand Republic. Această cifră este aproape de două ori mai mare decât audienţa obţinută de finala The Voice, difuzată de BBC tot pe 9 aprilie.

Publicitate

Talent show-ul creat de Simon Cowell a avut sâmbătă o cotă de piaţă de 40,3% în intervalul 19.00 - 20.25. Cowell face parte din juriul emisiunii, alături de Alesha Dixon, Amanda Holden şi David Walliams.

Debutul ediţiei din acest an al emisiunii Britain's Got Talent a fost mai slab decât cel de anul trecut, care a fost urmărit de 10,1 milioane de telespectatori.

De la lansarea din 2007, debutul cu cea mai mare audienţă a fost cel din 2014, când în faţa micilor ecrane au stat 11,1 milioane de britanici.

Finala The Voice, difuzată de BBC One, a fost urmărită de 4,5 milioane de telespectatori şi a avut un share de 21,1%. Sâmbătă a fost ultima ediţie difuzată de BBC, formatul muzical fiind cumpărat de postul ITV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus