Skip to main content

Dragoş Pătraru şi Starea Naţiei, probleme la TVR: E un haos total, nu am cu cine să discut

 
Dragos Patraru, Starea natiei
Dragos Patraru, Starea natiei

„Este un haos total, nu am cu cine să discut”, a spus Dragoş Pătraru despre situaţia emisiunii sale de la TVR. Pe 30 aprilie, expiră un act adiţional la contractul lui Pătraru cu televiziunea publică, iar jurnalistul a încercat să discute zilele acestea cu conducerea TVR.

Publicitate

Subiectul a fost deschis de jurnalist în emisiunea sa de aseară.

„Aici, la TVR e haos total: există un Consiliu de Administraţie, dar care nu funcţionează cum trebuie pentru că nu are un preşedinte, director general. Apoi, CA-ul ăsta e format din două tabere ireconciliabile”, a spus Pătraru în emisiunea sa de aseară.

Contactat de Paginademedia.ro, Pătraru a declarat: „Nu este o chestiune financiară, deşi nu am mai fost plătiţi de două luni, dar principala problemă este lipsa de organizare, lipsa unei strategii, faptul că nu există criterii de performanţă”, a declarat el pentru Paginademedia.ro, după ce aseară a vorbit în emisiune despre o posibilă dispariţie a emisiunii de pe post.

„TVR este în cădere liberă în audienţă. Eu nu mai pot să plec de la audienţă 0 la fiecare emisiune”, a mai spus Pătraru.

„Am solicitat o discuţie şi zilele trecut şi pentru astăzi şi nu am cu cine să vorbesc”, a explicat el pentru Paginademedia.ro. El a declarat că mâine ar urma să se facă o şedinţă a Consiliului de Administraţie în care s-ar putea discuta acest subiect.

Dragoş Pătraru, la Starea Naţiei:

„Eu nu mai am cu cine să vorbesc în legătură cu situaţia noastră, a echipei care face această emisiune. Nu suntem plătiţi de două luni, adică nu ne-am primti banii pe luna martie. UN act adiţional expiră la finele acestei săptămâni şi nimeni nu ne poate spune dacă există voinţa de a continua aici cu această emisiune.”

„Presiunile din interior la adresa noastră, concretizate în tot felul de ameninţări şi înjurături zilnice, au devenit aproape imposibil de suportat.”

„TVR ne pune în imposibilitatea de a ne realiza obiectivele pe care ni le-a propus şi pentru care suntem plătiţi. Nu poţi face performanţă şi, mai ales, nu poţi îndeplini misiunea publică într-o instituţie în care nu-şi doreşte asta.”

„În aceste condiţii, este practic imposibil să mai putem continua aici, spre bucuria celor care ne vor cât mai repede plecaţi din TVR.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • d d
    Dragos, cu tot ramai la TVR mai mult cu atat intra mai mult nesimtirea si prostia luata de la angajatii platiti de noi, romanii! Care ofera filme de calitate proasta sau foarte vechi, nimic de sport sau competitii ieftine si neinteresante si asa mai departe. Dar ei se fac victima singure, saracii de ei!
  • David Salam David Salam
    Cica si Frost isi etala chilotzii in public. Iar cand datul in stamba nu mergea, Frost baga pe burtiera "plec de la TVR" in timp ce declama "ne vedem dupa sarbatori, AICI sau altundeva".
  • ana ana
    Pe mine nu ma deranjeaza in acest caz spalatul rufelor in public. Platesc abonament, trebuie sa stiu ce fac cu banii mei. Asa tacem toti. Suntem niste domni, nu spunem nimic si toti ne-au furat in tara asta.
  • Florin Florin
    Pune mana și scrie un articol!
  • livia pila livia pila
    Nu ati fost platiti? Pai nu era vorba ca nu primiti nici un ban de la TVR? Bye- bye, Patraru!
  • Vasile Vasile
    Este o problema contractuala care nu are ce cauta in emisie. Nici odele pt Irina Radu. O emisiune buna care foloseste uneori spatiul public de emisie pt diferite aranjamente sau presiune cu buna stiinta. Ma deranjeaza ca telespectator spalatul rufelor in public.

Trimite un comentariu

sus