Skip to main content

După Pro TV şi TVR, Antena 1 îşi promovează emisiunile live pe Facebook

 
După Pro TV şi TVR, Antena 1 îşi promovează emisiunile live pe Facebook

După Pro TV şi TVR, a venit rândul şi postului Antena 1 să-şi promoveze programele live pe Facebook, prin noua facilitate oferită de reţeaua socială. Chef Florin Dumitrescu a intrat în transmisiune directă pe reţeaua de socializare pentru a promova ediţia din această seară a emisiunii Chefi la cuţite.

Publicitate

"Salutare dragi prieteni de pe Facebook, dacă până acum aţi urmărit Chefi la cuţite, sigur v-ati bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo, am fost prieteni, eu, Bontea, Scărlătescu, cei mai buni prieteni. Diseară, în schimb, se întoarce roata şi începem confruntările. Nu pot să vă spun decât că toată această emisiune a fost pentru mine ca un carusel de emoţii, mi se pare că tot ce am făcut noi în aceşti patru ani de când ne cunoaştem oamenilor care au venit în faţa noastră cu farfurii s-a întors împotriva noastră. Acum noi suntem cei care plâng pe la colţuri, noi suntem cei care nu ştim ce se întâmplă, dacă trecem mai departe sau nu, cert este că veţi fi răzbunaţi, asta e tot cel mai important. Urmăriţi diseară şi în fiecare seară de luni. Vă mulţumim că ne urmăriţi şi continuaţi să gătiţi", a spus chef Florin Dumitrescu live pe Facebook, în jurul orei 15.00.

Filmarea live a lui Florin Dumitrescu, de patru minute, a adunat peste 13.000 de vizualizări pe Facebook, peste 650 de comentarii şi 22 de distribuiri.

Posted by Chefi la cutite on Monday, April 11, 2016

Emisiunea Chefi la cuţite este difuzată, începând din această săptămână, în fiecare luni, de la ora 20.30. Până săptămâna trecută, show-ul culinar era prezent de două ori pe săptămâna în grila postului Antena 1, în zilele de luni şi marţi.

Principiul abordat de chef Florin Dumitrescu este asemănător cu cel lansat de Ştirile Pro TV săptămâna trecută, când Andreea Esca a intrat în direct pe Facebook cu jurnalişti din redacţie, pentru a prezenta principalele subiecte ale principalului jurnal de ştiri. Pro TV şi-a promovat apoi şi emisiunea Românii au talent: vineri, la 15.00, Pavel Bartoş a intrat în direct pe reţeau a de socializare pentru a vorbi despre talent-show-ul de seară.

După modelul Pro TV, prezentatorul Telejurnalului de weekend, Radu Tudor, a avut două intervenţii, la 18.00 şi la 19.30, în care a anunţat principalele ştiri ale zilei de la TVR 1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus