Skip to main content

Felix Tătaru, GMP: “Am în vedere schimbări de acţionariat în viitor”

 
Felix Tătaru, GMP: “Am în vedere schimbări de acţionariat în viitor”

Ce înseamnă retragerea lui Felix Tătaru de la conducerea executivă a GMP Advertising? Într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro, fondatorul GMP (companie care împlineşte 18 ani în acest an) spune că a renunţat la partea de management executiv, dar că se va ocupa, ca preşedinte, de “coeziunea grupului”.

Publicitate

O întrebare importantă: Vor fi schimbări în structura de proprietate a GMP, unde Felix Tătaru deţine 100%..

Felix Tătaru:

“Am în vedere schimbări de acţionariat în viitor, dar nu pot da detalii acum. Este prematur”, a răspuns Felix Tătaru pentru Paginademedia.ro. El nu a precizat în ce procent se va modifica acţionariatul şi nici cine va intra în structura companiei.

Felix Tătaru a menţionat că viitoarea schimbare de acţionariat nu are legătură cu retragerea din activităţile de management executiv.

Mutarea de acum ţine strict de management, a precizat el.

Felix Tătaru, pentru Paginademedia.ro:

"Planul cu Andreea Nemens pentru poziţia de director general al GMP Advertising îl aveam de mai mulţi ani. Ea vine cu o perspectivă nouă, care să îmbogăţească viziunea GMP.

Pentru mine este important ca eu să fiu implicat la nivelul grupului alături de ceilalţi parteneri ai mei, în măsura în care pot să am o pălărie de integrator.

Să fii acţionar într-o firmă e una, să fii în management este altceva. Eu m-am retras din management, iar acum, ca acţionar în companii, mă ocup de coeziunea grupului. Este foarte important să îţi dai seama când trebuie să laşi locul cuiva.

În plus, din luna iunie voi prelua şi poziţia de la IAA (preşedintele la nivel global al International Advertising Association, n. a.)."

Planuri?

“Îmi propun, în locul managementului, să mă ocup mai mult de consultanţă pentru clienţii grupului. După atâţia ani, am o perspectivă strategică valoroasă pentru businessurile lor. Chiar au fost clienţi care mi-au cerut asta.

De altfel, rolul meu acum e mai mult de consultant. Managementul înseamnă ceva, consultanţa e altceva,”, a mai declarat Felix Tătaru pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus