Skip to main content

FOTO. Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat după duelul Paul Ipate - Marcel Toader

 
FOTO. Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat după duelul Paul Ipate - Marcel Toader

„E bine să îţi mai aminteşti câteodată că omul e un animal periculos!” sau „O să fie un duel pe cinste, cel mai bun va câştiga!”, acestea au fost câteva dintre gândurile cu care cei doi duelişti, Marcel Toader şi Paul Ipate, au plecat la luptă la Ferma vedetelor, de la Pro TV. După două probe atipice, Marcel a pierdut duelul în faţa lui Paul şi a părăsit Ferma vedetelor.

Publicitate

Gongul a anunţat începerea primei probe, Ceasul, la care cei doi au trebuit să găsească pietrele cu litere pentru a compune pe tablă două cuvinte: Ferma vedetelor. Literele au fost împărţite în mai multe tăvi, de-a lungul unui traseu suspendat ce semăna cu un ceas. A fost o luptă de rapiditate şi noroc, în care Paul a avut şansa de partea sa. El a reuşit să formeze primul cuvintele şi să sune clopoţelul.

Cea de-a doua probă, Statuile, a fost şi cea decisivă. Cei doi au trebuit să stea nemişcaţi pe câte o piramidă, într-un picior, ţinând în fiecare mână câte o lingură cu un ou. Ei au trebuit să ţină mâinile la nivel orizontal şi nu au avut voie să schimbe piciorul de sprijin. Cei doi duelişti au reuşit să reziste peste 27 de minute în aceeaşi poziţie. Marcel s-a dezechilibrat şi a căzut de pe piramidă, pierzându-şi locul în fermă: „În cele 27 de minute, eu nu am spus decât Tatăl nostru!”, a declarat Maria.

Săptămâna viitoare, marţi, de la 20:30, vedetele-fermieri se vor pregăti pentru sărbătoarea Paştelui. Ei vor avea parte şi de o surpriză: un concurent se întoarce în fermă.

FOTO. Duelul Paul Ipate - Marcel Toader

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bulă Bulă
    @Iuli

    Iar ai uitat sa-ti bei MEDICAMENTELE!
  • Iuli Iuli
    CUI II PASA? Dati naiba audientele zilnice, nu cine ramane in regia din Cipru a ProTV-ului

Trimite un comentariu

sus