Skip to main content

FOTO. Octavian Strunilă, ales să intre la duel în Ferma vedetelor

 
FOTO. Octavian Strunilă, ales să intre la duel în Ferma vedetelor

UPDATE. Octavian Strunilă a fost eliminat din Ferma vedetelor după duelul cu Vasile Calofir.

Publicitate

În ediţia de aseară, concurenţii au continuat pregătirile pentru sărbătorile de Paşte. Ediţia a debutat cu alianţele şi discuţiile concurenţilor privind nominalizările şi alegerile dueliştilor. Octavian Strunilă a fost nominalizat pentru a intra la duel. El l-a ales pentru confruntare pe Vasile Calofir.

Telespectatorii au putut urmări aseară strategiile şi taberele formate în ferma cipriotă. Denis Ştefan, fermierul şef al acestei săptămâni, a încercat să-i propună Roxanei Nemeş o alianţă prin care să îl susţină la nominalizarea primului duelist al săptămânii. Acesta şi-a exprimat dorinţa de a o aleage pe Lili Sandu, care, conform calculelor fermierului şef, urma să o aleagă pe Roxana la duel. Deşi Denis a încercat să o convingă pe Roxana că va câştiga posibilul duel, aceasta s-a arătat deranjată de propunerea fermierului şef.

Aseară, Iulia Vântur i-a vizitat pe fermieri pentru a afla numele primului duelist al acestei săptămâni. Denis l-a nominalizat pe Octavian Strunilă. Trimiterea lui Octavian la duel a provocat reacţii negative, Paul Ipate a început să-i reproşeze lui Denis ipocrizia de care a dat dovadă în zilele premergătoare nominalizării duelistului.

Mai mult decât atât, nominalizarea primul duelist al acestei săptămâni a format o alianţă a actorilor: Vasile – Octavian – Paul. Cei trei s-au retras în intimitatea bucătăriei pentru a pune la cale soarta fermei.

Paul Ipate i-a propus lui Octavian să-l aleagă la duel. Vasile i-a propus să îl aleagă pe el, deoarece Paul are nevoie de refacere, participând până acum la 3 dueluri. Decizia finală a lui Octavian va fi difuzată în ediţia de duminică a emisiunii Ferma vedetelor.

În edţia de aseară, fermierii au avut de construit un padoc pentru animale care va găzdui, printre altele, şi cele trei animale primite: o oaie şi doi miei. Starea de bucurie nu a durat foarte mult.

GALERIE FOTO Ferma vedetelor 27 aprilie


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus