Skip to main content

History lansează un nou serial, “Arme născute din foc”

 
History serial
History serial

Canalul de documentare History va difuza un nou serial, “Arme născute din foc” (“Forged in Fire”). În acest show, armurieri din SUA se întrec în atelierul de fierărie pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion “Forged in Fire”.

Publicitate

Serialul are premiera în România pe 27 aprilie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00.

Armurierii construiesc în această emisiune concurs arme puternice şi rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai şi pumnale indiene.

Jurizată de experţi din toată lumea, competiţia este o incursiune în istoria armelor, desfăşurată sub constrângerea timpului.

"Acest show transformă rigurozitatea, măiestria şi entuziasmul construirii de noi arme într-o competiţie contra-cronometru a inteligenţei, inventivităţii şi iscusinţei. În fiecare episod, patru noi concurenţi încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva", potrivit reprezentanţilor History.

Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziţie de organizatori.

Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocaţi să reproducă o armă legendară.

În primul episod, finaliştii trebuie să creeze una dintre cele mai faimoase arme din istorie: sabia japoneză Katana. La final, săbiile sunt supuse următorului test: un glonţ este tras în direcţia lamei fiecăreia, iar cea care reuşeşte să despice glonţul fără să aibă nicio zgârietură este cea câştigătoare.

Promo, Arme născute din foc

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Ne ameninta si Discovery ca incepe difuzarea fauritorilor de sabii. Hai sa vedem ce ne aduce History cu documentarul acesta neistoric. Simpla mentiune a denumirii de katana nu schimba un documentar.

Trimite un comentariu

sus