Skip to main content

Mihai Bendeac: Am scris un format de televiziune şi pentru OTV

 
mihai bendeac
mihai bendeac

Mihai Bendeac, în prezent realizator al emisiunii În puii mei şi jurat la iUmor, a povestit într-un interviu acordat revistei Viva că a scris când avea 18 ani un format de televiziune pentru OTV.

Publicitate

"Da, m-am dus acolo, în Piaţa Romană, am urcat şi i-am lăsat formatul TV portarului de la OTV. Hahaha! Pentru că OTV-ul mi s-a părut cel mai la îndemână. Vedeam atâţia idioţi la OTV, încât mi-am zis: 'băi, s-ar putea să fie o şansă ca un puşti de 17 ani să facă un rahat de emisiune acolo'", a spus Bendeac.

Vedeta Antenei 1 a mai spus că în trecut a pregătit şi un format pentru Pro TV, dar pe care n-a mai apucat să-l trimită televiziunii fondate de Adrian Sârbu.

"Am mai scris un format pe care voiam să îl trimit la Pro TV, care se numea Alcoolimpiada. Era într-un an în care se întâmpla Olimpiada de Vară. Concepusem un format de televiziune în care diferiţi oameni, după ce beau două sticle de votcă, trebuiau să facă toate probele limpice, aruncarea suliţei, 100 de metri garduri...", a mai spus Bendeac

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, fragmente din interviul acordat de Mihai Bendeac în numărul pe aprilie al revistei Viva.

Bendeac, despre iUmor:

iUmor nu are legătură cu nici un talent show de până acum. E absolut psihede­lic, iar combinaţia din juriu e semiletală: eu, Delia şi Cheloo. Cu Delia mă ştiu de 6-7 ani.

Viva: Ce cauţi la concurenţi?

Suntem o ţară care are foarte mult umor involuntar şi foarte puţin umor controlat. Aşa că apreciez atunci când se vede în spa­tele numărului o muncă, când momen­tul comic are un început, are un sfârşit. Dacă aş fi pus grila mea proprie – eu care sunt foarte dur vizavi de propria profesie, probabil că ar fi fost o serie con-tinuă de NU-uri. Dar am încercat să mă relaxez şi să nu uit că majoritatea celor care vin în faţa mea sunt oameni simpli sau amatori.

Viva: Am auzit că ţi-ai turnat pahare de apă în cap de nervi la filmări. De ce te consumi aşa?

Mă consum în general, nu doar când fac parte dintr-un juriu. Nu ştiu cum am fost eu zilele astea de audiţie, dar sigur am fost foarte sincer. Dacă momentul ăla mă plictisea, arătam asta, dacă mă enerva, mă enerva, dar am avut şi nişte crize de râs…

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus