Skip to main content

Irina Radu renunţă la împuternicirea temporară din TVR: “m-au deranjat si m-au jignit actiuni, cuvinte si abordari ale unor membri ai Consiliului de Administraţie”

 
Irina Radu
Irina Radu

Irina Radu, fost director general interimar al TVR, a renunţat la împuternicirea dată de Consiliul de Administraţie, prin care asigura “derularea activitatii curente sau urgente a instituţiei".

Publicitate

Din ce motiv?

Contactată de Paginademedia.ro, Irina Radu a declarat că motivul ţine de reacţia unor membri ai Consiliului de Administraţie al TVR.

Irina Radu, pentru Paginademedia.ro:

“Consiliul de Administratie al SRTV, pentru ca nu are presedinte, a emis o Decizie prin care m-a imputernicit sa ma ocup de derularea activitatii curente sau urgente a institutiei. Nu am refuzat, pentru ca mi s-a parut moral si normal sa asigur o continuitate.

Nu sunt genul care sa fug la greu. Mi-am asumat decizii si probleme, inca o luna de zile (dupa cele 6 luni pentru care am avut mandat de la Parlament), o luna fara recompense materiale; e important sa se stie acest lucru, pentru ca asa mi s-a parut onorabil.

Am decis sa anunt membrii CA ca nu mai doresc sa derulez aceasta activitate, pentru ca m-au deranjat si m-au jignit actiuni, cuvinte si abordari ale unor membri CA. Nu poti sa lasi un om sa munceasca de buna voie si cu buna credinta si sa il acuzi apoi de tot felul de aberatii, folosind minciuni si scenarii. Nu poti sa incerci sa pui pe seama cuiva care de 6 luni tine o barca la suprafata, trecutul si esecul unei institutii,datoriile si nenorocirile de un deceniu!”

Când va renunţa efectiv la împuternicire?

“I-am anuntat astazi, precizand ca intra in vigoare din 28 aprilie, pentru ca nu vreau sa se creeze niciun fel de blocaje institutionale”, a spus Irina Radu.

“Subliniez ca am comunicat tuturor - directori si membri CA ca le stau la dispozitie cu orice este nevoie pentru functionare a institutiei.

De asemeni anuntam ca vom plati salariile inainte de Paste - chiar o realizare in actuala situatie a TVR, si voi trimite si tuturor colegilor mei, pe mail, o "dare de seama informala" la finalul mandatului meu de director general interimar”, a mai declarat Irina Radu, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • loredana grozescu loredana grozescu
    Eu din cauza doamnei Velciu sunt somera. Am ascultat-o si nu m-am dus la selectia din 2013. Doamna Velciu m-a asigurat ca nu e legala selectia. Am fost data afara. Si eu, si doamna Velciu am dat TVR in judecata. D-na Velciu a cistigat si acum isi numara banii, eu am pierdut. Pai e corect, Luminito?
  • livia pila livia pila
    Cum sa reziste Irina Radu cind in CA e eterna generatoare de agitație pe nume Velciu Luminita? Femeia asta a făcut un rău imens multor colegi. La serviciu e intriganta absolută
    De produs nu produce decit ura si dezbinare.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Cred că la șefia Tvr trebuie numita Luminița Velciu
    Nu e niciodată La birou, se ocupavdoar cu agitația și cu denunțarea colegilor.
  • Cezar Cezar
    "Irene" e tovarasa d*** a Andreei marin, prefacuta si *** nr. 1 a Romaniei. Impreuna *** si acum a bagat-o din nou pe moldoveanca losera pe gatul abonatilor cu japca.

Trimite un comentariu

sus