Skip to main content

Oana Zamfir va prezenta Ca-n filme la Digi24

 
Oana Zamfir va prezenta Ca-n filme la Digi24

Şi la ştiri şi la filme. Oana Zamfir, cea care prezintă ştirile Digi24 pe tronsonul 10.00 - 12.00, va prezenta şi emisiunea Ca-n filme. Producţia, aflată în grila postului de ştiri de mai mulţi ani, nu a avut până acum prezentator.

Publicitate

Ca-n filme, varianta cu Oana Zamfir, ca fi difuzată din această duminică, de la 16.30.

În prima şi în a doua zi de Paşte, Digi24 va difuza două ediţii ale emisiunii, în care Oana Zamfir va spune povestea unei producţii ce reprezintă ţara la festivalurile de film din străinatate. Filmat în Oltenia, Banat şi Transilvania, documentarul „Biserici de lemn din România", în regia lui Kiki Vasilescu, este o incursiune într-un teritoriu al ţării noastre cu monumente de cult tipice unei părţi din spaţiul naţional, dar prea puţin mediatizate, dacă nu chiar uitate, în comparaţie cu cele din Maramureş: bisericile de lemn construite în secolul XIX.

Invitatul Oanei Zamfir va fi Laurentiu Damian, profesor, regizor de film documentar şi preşedintele Uniunii Cineastilor din România.

În a doua zi de Paşte, emisiunea va prezenta povestea filmelor cu îngeri. De la „It's a wonderfull life" apărut în 1939 si până la "Angel A", îngerii rămân un subiect generos pentru scenariştii de la Hollywood.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    pe ăștia de la filme îi cunoaște? pentru că despre Marian Munteanu nu auzise.
  • Mishu Mishu
    Frumoasa femeie, *** :)
  • Rica Raducanu Rica Raducanu
    Perfect. După gafa cu Marian Munteanu era necesar un upgrade. Abia aștept să o aud cum se întreabă cum ar arăta Scarface cu Al Pacino în el.

Trimite un comentariu

sus