Skip to main content

Postul german Romance TV va fi lansat în România în luna mai

 
Postul german Romance TV va fi lansat în România în luna mai

Compania germană Mainstream Media va extinde distribuţia canalului pay-TV Romance TV în Europa de Est. Canalul dedicat publicului feminin, care în prezent este disponibil în Germania, Austria, Elveţia şi Polonia, va fi lansat pe 3 mai în România şi Ungaria, potrivit Broadbantvnews.ro.

Publicitate

Programul Romance TV va cuprinde filme bazate pe romane scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom sau Utta Danella, comedii romantice şi seriale de la distribuitori precum ZDF Enterprises, Arrow Red şi Screen Global.

Romance TV va fi un canal adaptat fiecărei pieţe. În Ungaria programele vor fi dublate, în timp ce în România acestea vor fi difuzate în limba originală cu subtitrare.

Cele două noi pieţe adaugă un potenţial de şapte milioane de abonaţi de pay-TV unei baze de abonaţi care se ridică în prezent la opt milioane de gospodării.

"În prezent ne aflăm în negocieri cu principalii distribuitori de cablu atât din România, cât şi din Ungaria", a declatat Tim Werner, director de operaţiuni (COO) la Romance TV şi membru în bordul Mainstream Media.

Canalele internaţionale Romance TV sunt operate de Mainstream Networks Holding, o subsidiară a Mainstream Media. ZDF Enterprises, subsidiara comercială a postului public german ZDF, deţine 26% din acţiuni într-un joint venture.

Tematic Media Group se va ocupa de vânzări şi de activităţile de marketing ale Romance TV în România şi Ungaria. Compania este specializată pe pieţe din Europa Centrală şi de Est şi are printre clienţi posturi precum A+E Networks, AMC Networks, Scripps Networks and Viacom.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    povesti
  • Cristina Cristina
    da, si eu va rog sa difuzati telenovela venezueleana de mare succes A Puro Corazon,productie Televen 2015.
  • ionela ionela
    poate difuzatzi si telenovele sud americane. ar fi fain A puro corazon -venezuela 2015-2016

Trimite un comentariu

sus