Skip to main content

Pro TV se promovează cu live-uri pe Facebook. Esca și Bartoș, în direct în social media

 
Pro TV se promovează cu live-uri pe Facebook. Esca și Bartoș, în direct în social media

IDEE DE PROMOVARE. De câteva zile Pro TV a început să-și promoveze programele prin transmisiuni live pe Facebook. Prima care a dat startul acestui mod de a atrage publicul de pe rețelele de socializare a fost Andreea Esca.

Publicitate

Prezentatoarea știrilor a intrat în direct, joi, pe Facebook, cu jumătate de oră înaintea Știrilor de la ora 19.00, principalul jurnal de la Pro TV. De fiecare dată când a fost în direct pe Facebook, Andreea Esca a vorbit cu câte un jurnalist din redacția Pro TV despre principalul subiect pe care urma să-l prezinte la Știri. 

Pavel Bartoș a intrat și el în acest "joc". Astăzi a fost primul live pe rețeaua socială, pentru a-și promova emisiunea de seară Românii au talent.

Andreea Esca, despre transmisiunile de pe Facebook, pentru Paginademedia.ro:

“Vrem ca informațiile noastre să ajungă la cât mai mulți oameni, prin toate canalele media de care dispune astăzi comunicarea. Și vrem sa ele să ajungă cât mai simplu, direct, repede, normal, la cei interesați. Live-ul pe Facebook din redacția știrilor este o invitație la noi acasă, pe care o facem milioanelor de oameni care ne urmăresc.

Aici le aducem câteva informații înainte să se așeze comod în canapea pentru Știrile PRO TV de la ora 19:00. În plus, pot savura câte ceva din culisele unei redacții și pot "sta de vorbă" cu noi, în direct, prin comentariile de pe Facebook. Sper sa le placă. Mie mi-ar plăcea”

STATISTICI. Cum s-a văzut transmisiunea în direct pe rețeaua de socializare? Ultima filmare de pe Facebook, cea de joi, a adunat 1.500 de like-uri, 111 de distribuiri și sute de comentarii. 

Statistici pentru primele trei zile de live pe Facebook.

  • Reach cumulat - 1,340,000 persoane
  • Peste 420.000 de vizualizari,
  • 20.000 de like-uri
  • Peste 6000 de comentarii

A doua vedetă a postului care a experimentat transmisiunea pe Facebook a fost Pavel Bartoș care a intrat în direct pe rețeaua de socializare astăzi, în jurul orei 15.00, pentru a promova ediția din această seară a emisiunii Românii au talent.

Prezentatorul emisiunii cu cea mai mare audiență din grila Pro TV a fost urmărit de peste 15.500 de persoane, a adunat 2.700 de like-uri și a primit peste 13.000 de comentarii. 

Ultima transmisiune live pe Facebook a Andreei Esca pentru Știrile Pro TV de aseară

 

Educatia sexuala in scoli, obligatorie sau optionala?

Posted by StirileProTV on Thursday, April 7, 2016
 

Q&A cu Pavel Bartos

Posted by Romanii au talent on Friday, April 8, 2016
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • @ Iulian
    "scri", serios? Iulia, Iulian, Iuli...ceva predestinat. Bine ca ai scris cu majuscule si corect Acces Direct. Bravo
  • Prima emisiune la care s-a aplicat acest mod emisiune live la tv si live online (din cate imi amintesc) a fost Happy Hour (Maruta-ProTv) si se numea Happy After Hour - fiind o continuare a subiectului pe net..deci nu s-a reinventat roata, ci acum streaming-ul se face pe FB si nu pe site - o avea mai multe vizualizari, dar serviciul este mai mult decat slab, si nu ca face buffering dar nu ai oportunitatea de a afla mai nimic datorita serviciului (nu scrieti acum de conexiunea la net si alte prostii...)

Trimite un comentariu