Skip to main content

ProCinema sărbătoreşte 12 ani de emisie cu filmul 12 ani de sclavie

 
12 ani de sclavie
12 ani de sclavie

ProCinema împlineşte mâine 12 ani de emisie. Momentul este marcat de o serie de filme, printre care Valul Perfect, difuzat de la ora 18.00, Dă-te mare şi tare (ora 20.30) şi 12 ani de sclavie, de la ora 23.00.

Publicitate

Pelicula Valul Perfect îi are ca protagonişti pe Elisabeth Shue, Gerald Butler şi Leven Rambin. Filmul urmăreşte tragica poveste a lui Jay Moriarty, campion mondial la surf, care a devenit rapid o legendă a acestui sport, ajungând pe crestele valurilor de peste 18 metri.

Producţia cinematografică Dă-te mare şi tare îi are în roluri principale pe Uma Thurman şi John Travolta. Mafioţi ruşi, rapperi, studiouri, înregistrări, concerte, toate învăluite în strategii de manipulare şi metode nu tocmai ortodoxe, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale filmului.

12 ani de sclavie (12 years a slave), cu 3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă în rol secundar şi cel mai bun scenariu adaptat, drama aduce în prim plan povestea lui Solomon Northup, un tânăr care este răpit şi vândut ca sclav, iar după 12 ani va cunoaşte un canadian care îi va schimba viaţa complet.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    12 ani de ProCinema, 12 ani de sclavie. Asta da mesaj subliminal..
  • baneasa calling baneasa calling
    :) this is so bad it's GOOD!
  • Iuli Iuli
    Acasa Tv a implinit 18 ani in februarie, dar sefii nu au anuntat nimic

Trimite un comentariu

sus