Skip to main content

Reprezentanţii Adevărul, despre percheziţiile la trustul de presă: Ancheta DIICOT nu vizează Adevărul Holding

 
Reprezentanţii Adevărul, despre percheziţiile la trustul de presă: Ancheta DIICOT nu vizează Adevărul Holding
„Ancheta efectuată de DIICOT asupra omului de afaceri Cristian Burci nu vizează Societatea Adevărul Holding sau vreuna dintre mărcile deţinute de acesta”, au menţionat reprezentanţii trustului de presă într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro la câteva ore după ce patronul ziarului, Cristian Burci, a fost ridicat de DIICOT.
Publicitate
Reamintim că procurorii DIICOT l-au ridicat pentru audieri pe omul de afcaeri Cristian Burci într-un dosar suspectat de delapidarea fabricii de vagoane Romvag Caracal.

Comunicatul integral, în continuare:

Precizări privind anchetele efectuate astăzi, de procurorii DIICOT OLT, la sediul Adevărul Holding

Astăzi, miercuri 27 aprilie, procurorii DIICOT efectuează, în Bucureşti şi în Caracal, patru percheziţii domiciliare şi alte două la sedii ale unor firme, printre care şi sediul Adevărul Holding. În dosarul în baza căruia sunt făcute aceste percheziţii sunt vizate 10 persoane, printre care şi omul de afaceri Cristian Burci, patronul Societăţii Adevărul Holding.

Ancheta efectuată de DIICOT asupra omului de afaceri Cristian Burci nu vizează Societatea Adevărul Holding sau vreuna dintre mărcile deţinute de acesta, cum ar fi ziarele Adevărul, Click!, revistele Historia, Dilema Veche precum şi restul publicaţiilor din Adevărul Holding.

Ancheta în cauză vizează foste afaceri ale domnului Cristian Burci, afaceri din cu totul alt domeniu, anume cel feroviar, afaceri pe care domnul Cristian Burci le-a înstrăinat înainte de a achiziţiona societatea Adevărul Holding în vara anului 2012.

Reamintim faptul că Societatea Adevărul Holding se află în insolvenţă încă de la sfârşitul anului 2012, motiv pentru care, în conformitate cu legislaţia în vigoare, întreaga activitate financiară este strâns monitorizată de instituţii precum ANAF, Societăţi de Reorganizare, Comitetul Creditorilor, etc

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus