Skip to main content

Tolontan, sunat de PNL pentru Bucureşti? "Capitala are nevoie de un primar, nu de o şedinţă de sumar"

 
Tolontan, sunat de PNL pentru Bucureşti? "Capitala are nevoie de un primar, nu de o şedinţă de sumar"

Un răspuns ironic la o întrebare "glumeaţă": A fost sunat Cătălin Tolontan de lidei ai PNL în legătură cu o candidatură la Primăria Capitalei?

Publicitate

Reporterii EVZ i-au adresat jurnalistului această întrebare. Răspunsul dat EVZ de Tolontan a fost unul într-o notă ironică la adresa situaţiei în discuţie:

"Întrebarea dumneavoastră e glumeaţă, Bucureştiul are nevoie de un primar, nu de o şedinta de sumar", scrie Evenimentul zilei.

EVZ l-a contactat pe Cătălin Tolontan după ce surse din interiorul PNL au informat că ieri liderii liberali au încercat să-l convingă pe jurnalist să accepte o candidatură în numele PNL pentru Primăria Bucureşti.

Ideea PNL ar fi venit "degringolada din timpul discuţiilor pentru stabilirea candidatului care să-l înlocuiască pe Ludovic Orban, care a renunţat la competiţia electorală şi la toate funcţiile politice sau publice după ce a devenit inculpat într-un dosar DNA."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ted Ted
    Bravo Tolo! Excelent raspuns.
    Cele 2 partide mari, PSD si PNL, propun bucurestenilor 2 profesionisti exceptionali in administratie publica. Firea si Munteanu sunt ambii absolventi ai Facultatii de Literele, facultate recunoascuta pentru specialistii in calcule, evaluari, finante si management.
    Tolontan a sesizat penibilul situatiei si prin raspunsul dat ne-a aratat ce vor aceste partide: primari incompetententi si manipulabili.

Trimite un comentariu

sus