Skip to main content

TVR contraatacă. S-au supărat pe Pro TV că vrea Eurovisionul: Unele televiziuni vor să-şi facă imagine

 
TVR contraatacă. S-au supărat pe Pro TV că vrea Eurovisionul: Unele televiziuni vor să-şi facă imagine
Reacţie dură, aseară, la TVR după ce Pro TV a anunţat că vrea să difuzeze Eurovision. „Moment of silence" s-a transformat în "Moment of scandal", a anunţat postul într-o ştire difuzată la Telejurnalul de la 20.00.
Publicitate

„Excluderea României de la Eurovision a fost un şoc pentru fanii din ţară şi străinătate, care au semnat deja o petiţie pentru revenirea ţării noastre în competiţie. Pentru unele televiziuni private a fost un moment prielnic să-şi facă imagine. PRO TV a trimis o solicitare către Organizaţia Europeană a Televiziunilor Publice pentru a prelua drepturile de difuzare a competiţiei Eurovision 2016, deşi nu este membru EBU”, arată ştirea.

„După ce a fost refuzată, conducerea postului a susţinut o conferinţă în care a subliniat că vrea doar să-l ajute pe artist. Totuşi, Ovidiu a primit o ofertă de a urca pe scena Eurovision 2016 alături de reprezentanta Moldovei”.

În ştire, sunt prezentate şi sumele investite de TVR la Eurovision 2016

  • Taxa de participare: 120.000 de euro
  • Selecţia Naţională: 20.000 de euro
  • Cazare Stockholm: 25.000 de euro.

Reamintim că Pro TV a organizat marţi o conferinţă de presă prin care şi-a anunţat interesul pentru a prelua Eurovision.Aleksandras Cesnavicius, directorul postului, a adresat o scrisoare către EBU prin care propune deschiderea unui dialog pentru găsirea unei soluţii ca România să fie reprimită în competiţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Fix PROTV vrea imagine:)))

Trimite un comentariu

sus