Skip to main content

Valentin Jucan, sesizare de abuz în serviciu la Parchetul general împotriva Laurei Georgescu

 
Valentin Jucan, sesizare de abuz în serviciu la Parchetul general împotriva Laurei Georgescu

UPDATE. Valentin Jucan a declarat pentru Paginademedia.ro că imediat după ce a anunţat că face sesizare de abuz în serviciu împotriva şefei CNA, aceasta a acceptat să semneze documentele interne. „După ce am făcut public că fac sesizare pentru abuz în serviciu şi după ce i-au fost puse în faţă documentele respective, a acceptat să le semneze. Funcţionează pe ameninţări cu justiţia”, a declarat Jucan.

Publicitate

Valentin Jucan, membru CNA, a declarat la finalul şedinţei de astăzi că va face o sesizare la Parchetul General de abuz în serviciu împotriva Laurei Georgescu, preşedintele instituţiei. Motivul? Aceasta nu a semnat în termen de cinci zile o decizie a Consiliului privind modificarea şi scoaterea la concurs a unor posturi din CNA.

"În şedinţa din 5 aprilie, Consiliul a votat modificarea şi scoaterea la concurs şi, conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al instituţiei, în cinci zile Laura Georgescu trebuia să semneze decizia CNA, iar preşedintele nu le-a semnat nici până acum", a declarat Valentin Jucan pentru jurnaliştii prezenţi la şedinţă.

Rugată să ofere un punct de vedere cu privire la afirmaţia lui Valentin Jucan, Laura Georgescu a refuzat să facă vreo declaraţie.

Decizia CNA la care face referire Valentin Jucan:

Solicitări ale Biroului Resurse Umane de transformare a unor posturi şi demararea concursurilor.

În şedinţa din 5 aprilie, Consiliul a aprobat în unanimitate:

  • transformarea postului de auditor, grad profesional principal, în asistent şi scoaterea acestuia la concurs;
  • transformarea postului de consilier superior din cadrul Biroului Financiar Contabilitate în consilier debutant şi scoaterea acestuia la concurs;
  • scoaterea la concurs pe perioadă determinat a postului de consilier principal din cadrul Direcţiei Monitorizare;
  • promovarea d-nei Monica Şerban din cadrul Biroului Licenţe Autorizări, din funcţia de Consilier principal în Consilier superior
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stiutorul stiutorul
    Dar, Jucan, caratorul gentii lui Udrea, e actionar la Pagina de media?

Trimite un comentariu

sus