Skip to main content

VIDEO. Comedy Central lansează un serial stand up românesc. Micutzu şi Bordea în primele episoade

 
VIDEO. Comedy Central lansează un serial stand up românesc. Micutzu şi Bordea în primele episoade
Postul Comedy Central Extra difuzează din 11 aprilie un nou serial de stand-up, Comedy Club. Noul show va avea 20 de episoade în care vor apărea 15 dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din România.
Publicitate
Primul episod reuneşte numerele de stand-up ale lui Cătălin Bordea şi Micutzu, numere în care comedianţii abordează performanţele echipei naţionale de fotbal, modul în care femeile percep fanteziile sexuale, cum se distrează ele în cluburi şi reacţionează când consumă prea mult alcool, dar şi problemele indivizilor supraponderali şi cum ar arăta remake-uri ale unor filme celebre făcute în România.

Din distribuţia noului serial produs de casa de producţie Frame Film (care a selectat artiştii români de stand-up) fac parte Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo şi Costel Bojog.
Producţia 100% românească face parte dintr-o serie de show-uri locale de stand-up realizate de Comedy Central în Europa de Est, mai exact în România, Ungaria şi Cehia, show-uri reunite sub numele de Comedy Club şi bazate pe acelaşi concept: aducerea pe micul ecran a celor mai reuşite numere de stand-up.

László Szűcs, director al departamentului de comunicare Comedy Central Extra: „Noul show a pornit din iniţiativa de a pune la dispoziţia telespectatorilor români cele mai bune numere de stand-up locale de la ora actuală. Judecând după reacţiile publicului de la filmări, credem că acest serial, care a presupus costuri mai mari decât programele obişnuite, se va ridica la înălţimea aşteptărilor amatorilor de comedie, căci tratează subiecte relevante şi actuale, reprezentative pentru viaţa de zi cu zi a românilor."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Nu puteati sa scrieti si ora?...
  • cristian cristian
    E sezon nou
  • Paltin Paltin
    O fi din acelea vechi de mai demult reluări

Trimite un comentariu

sus