Skip to main content

Antena 1 a deschis înscrierile pentru un nou sezon Chefi la cuţite

 
Antena 1 a deschis înscrierile pentru un nou sezon Chefi la cuţite

Canalul de televiziune Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon al emisiunii culinare Chefi la cuţite, care este încă difuzată pe post. Cei care vor să intre în concurs trebuie să completeze formularul de înscriere de pe casting.a1.ro.

Publicitate

Preselecţiile „Chefi la cuţite” se vor desfăşura în Cluj (pe 21 mai), în Bucureşti (pe 11 şi 12 iunie) şi pe 19 iunie la Iaşi.

„Echipa mea, cea roşie, cu care am început deja să gătesc prin ţară, vrea colegi noi. Astfel că cei care se înscriu la casting au şansa să ajungă să lucreze cu mine”, spune chef Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu:

"Am fost anunţat că încep preselecţiile pentru un nou sezon „Chefi la cuţite”. Aşa că abia aştept să pregătesc o altă echipă de cavaleri Jedi”, spune acesta râzând."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ribu daniela Ribu daniela
    E
  • Barbu raluca alexandra Barbu raluca alexandra
    As dori saparticip la emisiunea chefi la cutite pentru ca pe mine ma atrage bucataria.Nu am terminat inca generala sunt clasa a opta dar la ani mei stiu mai mult in bucatarie decat ar trebui.Am lucrat in bucatarie cu bunica la ea la servici si toata lumea se mira la ani mei sa fac mancare .La liceu as dori sa dau bucatar si ospatar pentru ca este visul meu,padiunea mea deaceea as vrea sa fac parte din aceasta emisiune.Va rog din suflet sa na acceptati ma multumesc si abea astept sa ne vedem
  • razvan razvan
    super emisiune
  • matei marian matei marian
    vreau sa fiu un bun bucatar sa bucur suflete cu custuri fine
  • an an
    Foarte bine, e interesanta emisiunea - pacat ca nu am apucat sa vad decat cateva editii...
  • tbancu tbancu
    http://www.antena3.ro/actualitate/kovesi-cere-drept-la-replica-in-emisiunea-in-gura-presei-reactia-lui-mircea-badea-nu-pierdeti-355801.html

    avand in vedere ca aceasta paginuta este despre media... stirea de mai sus ar trebui prezentata.
    Asta daca nu nu sunt probleme pe campul tactic.

Trimite un comentariu

sus