Skip to main content

ARHIVĂ. Reacţie pe Facebook: Liana Stanciu, pe o copertă din '99, "nu crede în căsătorie"

 
ARHIVĂ. Reacţie pe Facebook: Liana Stanciu, pe o copertă din '99, "nu crede în căsătorie"

ARHIVĂ. Reacţie pe Facebook după ce Liana Stanciu a declarat că susţine petiţia de trei milioane de semnături care cere Parlamentului să definească familia ca fiind formată dintr-un bărbat şi o femeie.

Publicitate

Alexandru Climescu a postat o fotografie cu realizatoarea TV pe coperta revistei TVmania, de acum 17 ani. "Liana Stanciu nu crede în căsătorie", era titlul de pe prima pagină a ghidului TV din 1999.

Fotografia de arhivă vine într-un moment în care realizatoarea emisiunii Arte, carte şi capricii (totdată preşedintele Asociaţiei Părinţi pentru ora de religie) susţine iniţiativa Coaliţiei pentru familie, care ieri a a depus la Parlament trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei, astfel încât să nu permită căsătoria între persoane de acelaşi sex.

"Coaliţia pentru familie înmânează Parlamentului cea mai mare şi mai impresionantă scrisoare. Este o scrisoare cu peste 3 milioane de semnături, probabil cel mai important eveniment pentru protejarea familiei. Pentru că e prima dată când trei milioane de români au semnat proiectul pentru revizuirea Constituţiei, pentru a se recunoaşte fără echivoc faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie", spune Liana Stanciu.

Tot ieri, odată cu semnăturile, Coaliţia pentru familie a depus la Parlament o scrisoare de 30 de metri lungime şi 1,5 m lăţime prin care doreşte să-i convingă pe politicieni ca în toamnă să fie organizat un referendum pentru revizuirea Constituţiei.

Coperta cu Liana Stanciu din 1999 a fost publicată recent pe Facebook de Alexandru Climescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ROmanul ROmanul
    Eu nu inteleg de ce toata lumea vorbeste de o persoana si nu discutam ca 3000000 de oameni au semnat cu nume prenume cnp, etc. pe lista aia! Asta e vointa oamenilor! Si or mai fi o gramada care n-au semnat. Sa nu uitam ca peste 90 la suta din oameni au facut cerere ca ai lor copii sa faca religie la scoala. De cand majoritatea trebuie sa se supuna minoritatii?
  • Bogdan Bogdan
    http://www.petitieonline.com/pozitia_oficiala_a_tvr_fata_de_angajatul_sau_liana_stanciu
  • Dan Mitu Dan Mitu
    Director la TVR 2 e libidinosul de RAZVAN NICOLESCU, ***,cocalar cu aere de barbat bine.Ca sa intelegeti despre cine vorbesc ,e cel implicat in dosarul prostituatelor de la RIN Hotels ,alaturi de fratii Negoita,Nicolae Banicioiu
  • F F
    vedeti. lumea se mai schimba, precum aceasta Liana Stanciu. de aceea e bine sa lasam Constitutia in pace. avem un Cod Civil care e pe placul semnatarilor. de ce le e frica atat de mult ca lumea se va schimba?
  • viorel domenico viorel domenico
    Chiar nu ma intereseaza parerile acestei individe pe care nimic nu o abiliteaza sa prezinte o emisiune de cultura altminteri cum nu se poate mai proasta la TVR. Se cheama Arte, carte si capricii. E gestionata de o alta culturnica a TVR pe nume Diana Pascal. Oare ce parere are despre prestatia acestor specimene Irina Radu? Dar directorul TVR 2? Dar Comitetul director al TVR? Nici una,. Căci Stanciu si Pascal au stiut sa miste din urechi cind a trebuit si pentru cine a trebuit.
  • Iuli Iuli
    De fapt.. Pagina de media a devenit Pagina de share-uri. Mereu ne aratati 2-4 stiri despre share-uri.. inteleg ca aveti contract cu Facebrands, dar mai bine publicati audientele zilnice, nu doar audientele Romanii au talent, unde toata lumea stie ca ei sunt pe 1 la distanta de Antena1 si Kanal D
  • ștefan ștefan
    Pagina de media adevenit pagina de tabloide
  • Bogdan Bogdan
    Wow, adica Liana Stanciu, la 28 de ani, gandea diferit decat gandeste la 45? La fel cum se intampla cu majoritatea oamenilor? Vai, ce surpriza!
  • alex alex
    Fara legatura cu subiectul, subscriu la ce zice gigi, obisnuiam sa intru sa citesc despre media, nu despre ce mai scrie/barfeste lumea pe fb. Pe langa faptul ca informatiile acolo sunt des neverificate sau subiective, de cele mai multe ori subiectele de care scrieti au f putin impact, putine reactii sau nu sunt importante. Daca tot e barfa, sa fie barfa pe bune...Si eu daca ma chinui scot cateva zeci de share-uri sau reactii, dar nu ma pot numi jurnalist...
  • gina007 gina007
    check this one gigi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206721601660660&set=a.1911081218728.2098729.1292805337&type=3&theater
  • gigi gigi
    La ora la care scriu acest comentariu, poza are 9 (NOUA) reactii pe Facebook deci mi se pare absolut normal si firesc sa scrii un articol despre acest lucru.
    Prin comparatie cu Liana Stanciu, ipocrizia vine exact din partea persoanei care a semnat acest articol de toata jena. Vorba aia: "Unde dai si unde crapa".

Trimite un comentariu

sus