Skip to main content

Atletico Textila va avea şi un sezon doi. Las Fierbinţi filmează în vară sezonul numărul 10

 
Atletico Textila va avea şi un sezon doi. Las Fierbinţi filmează în vară sezonul numărul 10

Cele două seriale de comedie româneşti difuzate de Pro TV vor avea noi sezoane.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Atletico Textila, serial care a debutat în acest an la Pro TV, va avea şi un sezon doi, pentru care filmările se vor derula în această vară. Noul sezon va avea 12 episoade.

Tot în vară continuă filmările pentru Las Fierbinţi. Serialul de comedie a numărat nouă sezoane la Pro TV (ultimul episod al seriei 9 a fost difuzat aseară de Pro TV). Cifrele de audienţă, aici.

Cele două producţii de comedie sunt "înrudite": atât Las Fierbinţi, cât şi Atletico Textila sunt produse de compania Frame Film.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    mie imi place mai mult atletico textila decat las fierbinti chiar daca la numarul de episoade las fierbinti cam bate pe atletico textila las fierbinti are 136 de episoade pe cand atletico textila are deocamdata doar 12 episoade dar eu sper ca si atletico textila sa adune un numar mare de episoade deoarece e abia la inceput asa a zis spus lumea si la inceput ca ce este las fierbinti ce serial e asta la fel si cu atletico textila daca o sa adune asa ca las fierbinti multe episoade si multe sezoane in acelasi timp nu ar avea de ce sa nu aiba succes
  • Adi Adi
    Nu e rău ca serial, dar părerea mea e că se putea mai bine. Scenariul câteodată pare lipsit de inspirație. Pozitiv e faptul că glumele nu sunt porcoase, eu personal nu gust genul ăsta de umor. Păi ce-am auzit la iUmor, mi-am astupat urechile...
  • F F
    audientele nu au fost rele. pe comercial cred ca a fost constant pe 1. problema lui a fost concurenta dificila de joi si comparatiile cu Las fierbinti, care are un public fidelizat. e de vazut de exemplu cat va scoate saptamana viitoare cu o concurenta mai usoara.

    ps : nu uitati sa postati sintezele pe aprilie. :)

Trimite un comentariu

sus