Skip to main content

BRAT anunţă al doilea curs din cadrul Atelierelor profesioniştilor

 
jurnalisti_52523800
jurnalisti_52523800

Biroul Român de Audit Transmedia anunţă al doilea curs din seria Atelierele profesioniştilor, care sunt dedicate practicienilor din industria de media, comunicare si publicitate. Atelierele sunt realizate dupa deviza “Fapte, nu vorbe! Practica, si foarte putina teorie”.

Publicitate

Noul atelier va fi sustinut de lectorul Andreea Mira – Director Marketing la Convergent Media (Gazeta Sporturilor), pe tema “Media scrisa, tiparita si/sau online, pentru specialistii in comunicare si relatii publice”. Acesta va avea loc in data de joi, 19 mai, in intervalul 9.30 – 17.30, la sediul BRAT (Calea Grivitei, nr 6).

Atelierul se adreseaza specialistilor in comunicare si PR si are ca obiective introducerea acestora in peisajul media autohton, detalierea mijloacelor de analiza media prin utilizarea de indicatori de performanta (tiraj, trafic, audienta, profil) si explicarea tendintelor generale de consum de media, cu scopul eficientizarii activitatii de comunicare. Abordarea atelierului va fi una de nivel incepator/mediu de experienta. O descriere completa gasiti pe site-ul brat.ro.

Costul cursului este de 400 RON+tva/participant, la care se pot aplica diverse discounturi cumulative (25% membru BRAT, 15% mai mult de 3 participanti, 15% mai mult de 3 cursuri).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus