Skip to main content

Buzdugan şi Morar, reclamaţi la CNA pentru “glumele” cu Congo: maimuţe, macaci, gorilieni, urangutani

 
Buzdugan şi Morar, reclamaţi la CNA pentru “glumele” cu Congo: maimuţe, macaci, gorilieni, urangutani

AUDIO. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au fost reclamaţi la CNA pentru ce au spus după meciul România – Congo. “Maimuţe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” au fost termenii în care s-au exprimat cei doi realizatori de la Radio ZU despre cei din Congo, într-o serie de “glume”, din care prezentăm o selecţie.

Publicitate

“Domnii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au folosit nenumarate remarci rasiste la adresa selectionatei Congoleze. Am facut o sesizare la CNA si apoi am decis sa vad daca au ascultat si altii emisiunea. S-au mai trimis cu siguranta si alte sesizari”, după cum ne-a scris un cititor Paginademedia.ro.

“Glumele” au fost făcute în emisiunea Morning Zu din 26 mai. Ce au spus Buzdugan şi Morar:

  • Noi îl avem pe Father Chicken, ei îl au pe Father Monkey.
  • Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuţe, au fost susţinuţi de 8.000 de maimuţe. Zicem de maimuţe pentru că pregătim ceva cu maimuţe la Radio ZU.
  • Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuţă. La intrările în stadionul unde s-a ţinut meciul cică era o coadă de maimuţe, n-ai văzut aşa ceva.
  • Care e diferenţa între antrenorul nostru şi cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.
  • Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au muşchi, se ascund prin copaci…
  • Mâna la piept toată lumea, pentru imnul statului Congo. Hai, toate maimuţele laba la blană! Cum la noi e mâna la piept, la ei e…
  • Avem şi declaraţiile câtorva fotbalişti.

Tătăruşanu: Of, of, of, of/Mor toţi duşmanii/Că eu fac egal/Cu urangutanii

Torje: Sunt vitezoman al dracu/Nu mă-ntrece nici macacu’.

  • Am vorbit cu Ne-a Puiu, cu Father Chitken şi l-am întrebat: tătuţule, ce s-a întâmplat? Buzdugan, ştii că eu fac alergie la maimuţe. El nu suportă maimuţele.
  • Aseară, Naţionale României a fost deprimată, nu?
  • Zice Nea Puiu: stăteam pe băncuţă, acolo – pe băncuţa de rezerve – pupam iconiţele într-un colţ. Alibec mânca o banană, pe bancă, să-i dea energie. Denis Alibec, de la Astra. La un moment da – zice tata Puiu – văd cu coada ochiului un macac. Jas sare pe Alibec. Eu mă sperii şi strig – Macac pe Alibec! Macac pe Alibec! Prepeliţă cred că şi el avea o maimuţă, că striga: şi eu, şi eu!
  • Dacă n-ar fi fost incidentul cu acest primate, noi nu am fi fost atât de deprimate.

AUDIO. Înregistrarea fragmentului cu Buzdugan şi Morar:



Record music with Vocaroo >>

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zorel Matinel Zorel Matinel
    Glume foarte slabe, penibile. Pentru astea primesc astia atatia bani ???????? Lideri in Capitala ? Bai Bucuresteni, ce e, fratilor, cu voi de gustati neinspirati de astia?
  • Alex Alex
    Ce bine ca a revenit Guerrilla! macar am ce asculta, si ma tin departe de astfel de asa zisi efemisti :)
  • Mai Mai
    A facut cineva sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării?
  • Iuli Iuli
    Au furat glume din #JUNIMEA
  • Bogdan Bogdan
    Incredibil! Cum sa gandesti, daramite sa mai si scoti pe zagazurile gurii asa ceva, in secolul XXI?
  • spagatistu' spagatistu'
    Ca tot m-am inspirat din "articole asemanatoare", lasa ca le scrie Oana Stancu o scrisoare copiilor lui Buzdugan si Morar sa le explice ce lume construiesc parintii lor.
    Daca nu au copii (recunosc ca nu mi-am pierdut timpul sa cercetez), sa-i scrie tatucului lor spiritual, Felix telepatu', ca le explica el cum se simte dupa gratii un urmas al maimutelor!!!:))
  • Unu Unu
    Cabral ce parere are? Posibil sa fie satul de oameni care gandesc asa
    #zupute
  • Ascultator Ascultator
    Pai daca nu mai pot fura glume ca s a sesisat lumea ....fac ce glume stiu ei. Asta e nivelul oricat s ar chinui Morar sa se dea om de cultura si Buzdugan ortodox practicant. Un om cu mintea curata nici macar nu gandeste asa ceva,dar sa o si spuna la radio. Mi e teama de ce gandesc si nu spun pe post. Un boicot al artistilor care sa refuze invitatia in studio ar fi binevenit( Julie Mayaya a scris ceva pe facebook). Nu mai zic de clienti de publicitate care ar trebui sa evite asicierea cu genul asta de derapaj rasist. Nu mai zic de colegii lor care ar trebui sa fie rusinati ca la radioul unde lucreaza se aude asa ceva. Din pacate traim in Romania,vorba altui coleg de al lor . E o scoala de rasism si vulgaritate online acolo la radio :( audienta lor nu justifica nimic si nici explicatia cu schimba postul daca nu iti place. In tarile civilizate asta era sfarsitul carierei

Trimite un comentariu

sus