Skip to main content

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, mesaj intern pentru angajaţi: „Bunul mers al activităţii companiilor din grup nu este afectat”

 
Sursa foto: EVZ
Sursa foto: EVZ

„Bunul mers al activităţii companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare să demonstrăm în continuare profesionalismul şi solidaritatea care ne caracterizează”, au spus Sorin Alenxandrescu, directorul general al Antena Group, şi Camelia Voiculescu, preşedintele grupului, într-un mesaj trimis angajaţilor.

Publicitate

Aceştia au trimis comunicarea internă imediat după ce Curtea de Apel Bucureşti a anunţat sentinţele în dosarul în care oameni din conducerea trustului au fost judecaţi pentru şantajarea administratorului RCS&RDS.

Lista sentinţelor:

  • George Matiescu, director Intact Publishing, achitat pentru acuzaţia de complicitate la şantaj.
  • Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate de Curtea de Apel de acuzaţia de şantaj.
  • Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu exedcutare pentru şantaj.
  • Antena TV Group: amenda penala la 350.000 de lei pentru santaj (în jur de 77.000 de euro).
  • Camelia Voiculescu - 2 ani cu suspendare pentru complicitate la şantaj.
  • Dan Voiculescu - 2 ani pentru complicitate la şantaj. Sentinţa va fi contopită cu pedeapsa pe care o săvârşeşte în prezent: de 10 ani de închisoare în cazul privatizării ICA.
  • Şerban Pop, fostul şef ANAF - 2 ani de închisoare pentru permiterea accesului unei persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Comunicatul Intern Antena Group, obţinut de Paginademedia.ro, în continuare:

Dragi colegi,

Dorim să vă răspundem la câteva întrebări pe care probabil le aveţi în legătură cu ziua de astăzi.

1. Decizia din acest dosar nu este definitivă şi va fi atacată în apel.

2. Bunul mers al activităţii companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare să demonstrăm în continuare profesionalismul şi solidaritatea care ne caracterizează.

3. Anul aceasta este unul important din punct de vedere al upgrade-ului tehnologic. În luna septembrie 2016 vom trece la HD, oferind astfel telespectatorilor noştri conţinut la standardele cele mai înalte.

4. Ne bucurăm de susţinerea şi aprecierea publicului, care şi-a arătat, şi în acest sezon, preţuirea pentru munca voastră.

Angajamentul nostru faţă de voi este acela de a merge mai departe, de a ne bucura împreună de toate reuşitele, mai mari sau mai mici şi de a dovedi tuturor cât suntem de buni. Pentru că suntem!

Cu sinceritate,

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    @geo: Bine ai spus: "posibila trecere la HD in septembrie 2016". Parca cel putin inca o data au mai anuntat trecerea la HD din septembrie. Cred ca era acum 3 ani, daca nu ma insel, cand marea, inegalabila, extraordinara (sic) Mona s-a mutat cu catel, cu purcel la Antena, ***, cu conditia sa fie emis in HD.
  • maria maria
    aroganta si prostie cit cuprinde la santajistii varanului.
  • marian marian
    AOGANTA MAI ESTE ACEASTA INDIVIDA
  • Daniel Daniel
    Ca sa uite lumea cat de falsi sunt ei! Si santajisti! Familia Voiculescu prieteni cu condamnarile!
  • geo geo
    Ce legătură aveau precizările referitoare la condamnări cu anunțul referitor la posibila trecere la HD în septembrie 2016 ?

Trimite un comentariu

sus