Skip to main content

Cove, singur la Vorbeşte lumea

 
Cove, singur la Vorbeşte lumea

Cove a rămas fără colegă de platou după ce Adela Popescu a intrat în concediu prenatal. Dar asta nu înseamnă ca va aborda singur subiectele emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV.

Publicitate

"El a apelat la prietenii lui din showbiz-ul românesc pentru a-i avea invitaţi speciali în emisiune", potrivit reprezentanţilor Pro TV.

Prima persoană care va juca rolul de coprezentator este cântăreaţa de muzică pop Giulia Anghelescu, care va fi prezentă în emisiunea de marţi, 31 mai. Cove va dezbate alături de ea subiecte de lifestyle, sfaturi practice, sănătate şi nutriţei.

Emisiunea Vorbeşte lumea este difuzată Pro TV, de luni până vineri, în intervalul 11.30 - 13.00 şi de la 14.00-15.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    O emisiune frumoasa. Am urmarit-o cu drag in vechea formula cu Vica, Nadine, Cove si Sore dar spre finalul colaborarii lor o daduse in ceva gen Capatos( *** pt audienta). Sper sa-si gaseasca o colega cat mai repede dar nu Adela care imi este atat de antipatica si mi se pare prefacuta. Bafta Cove in continuare!
  • F F
    @ Iuli : unii se lauda ca au fost lideri in noua formula, probabil pe comercial. poate ne lamureste paginademedia. sau poate nu. :))
  • Iuli Iuli
    A ajuns macar in top 5 aceasta emisiune?
  • F F
    ce audiente mai face emisiunea? e lidera pe vreun target?
  • Florin Florin
    Mi-a placut chimia dintre el si Adela, si sunt convins ca o sa faca treaba buna si singur, atat timp cat nu i se va impune sa apeleze la chestii de prost gust pentru audienta.

Trimite un comentariu

sus