Skip to main content

Dan Negru, dorit de UEFA în rolul de „national team speaker” pentru Euro 2016

 
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae

Dan Negru a fost ofertat de UEFA pentru rolul de "national team speaker" la EURO 2016. Vedeta Antenei 1 a explicat pentru Antena 3 că propunerea se oferă la "divertisment înaintea partidelor de fotbal".

Publicitate

”Este măgulitoare oferta de „national team speaker”, aşa suna oferta lor. Măgulitoare, într-adevăr. Ceva divertisment înaintea partidelor de fotbal. Divertismentul e bine să-l faci înainte că, după meci, oamenii sunt împărţiţi, unii sunt trişti, alţii sunt fericiţi”, a declarat Dan Negru în direct la Antena 3.

Programul încărcat pe care îl are Dan Negru la Antena 1 face foarte dificilă onorarea ofertei de la UEFA, a declarat vedeta TV.

„Deocamdată, suntem în oarecare vorbe, dar mai avansate sunt proiectele mele pe vară de la Antena 1. Ori Campionatul European vine şi trece. Divertismentul Antena 1 rămâne!” a mai spus Dan Negru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    poate ,dar nu cred vor trafic si audienta...
  • marian marian
    Sa fim seriosi , tot ce zboara se mananca , asta pentru ca au luat PRO meciurile trebuia sa vina urlatoarea cu minciuni gogonate
  • Iche Iche
    Mare lucru ce o sa faca. Abia astept sa-l vad tarandu-se. Astia de la Antena 3 se lauda de parca l-ar fi facut pe Negru presedintele UEFA

Trimite un comentariu

sus