Skip to main content

Dan Negru, reacţie după cazul fotbalistului Patrick Ekeng: CNA sa introduca urgent campanii de prim-ajutor

 
Dan Negru, reacţie după cazul fotbalistului Patrick Ekeng: CNA sa introduca urgent campanii de prim-ajutor

Realizatorul Dan Negru a comentat cazul fotbalistului de la Dinamo, căruia i s-a făcut rău chiar pe teren în timpul meciului, iar ulterior a decedat, spunând că e nevoie urgentă de campanii de prim-ajutor. Realizatorul TV dă exemplul BBC care promovează măsurile de prim-ajutor în caz de accident încă din 1937.

Publicitate

„Daca eram langa Ekeng, ieri, nu stiam cum sa-i dau primul ajutor asa cum n-a stiut nimeni din cei multi aflati pe teren. Pentru ca n-am vazut asta niciunde!”, a comentat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

„E obligatoriu ca CNA-ul romanesc sa introduca urgent astfel de campanii si pe televiziunile din Romania. Altfel,devine complice...”, a mai adăugat el.

Camerunezul Patrick Ekeng, jucător la Dinamo, a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, în timpul meciului cu FC Viitorul.

Cazul decesului fotbalistului camerunez Patrick Ekeng este investigat de către Ofiţerii Serviciului-Omoruri după ce au existat informaţii că ambulanţa prezentă la locul tragediei nu era echipată corespunzător, anunţă Mediafax. Mai mult, despre medicul de pe ambulanţă, care ar fi trebuit să-i acorde fotbalistului primele îngrijiri, se spune că se afla în tribună, mânca seminţe şi fuma.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Pai tot "ei" (a se citi, capatosii, negrii, gherghei, marutei) ca educația nu se face la tv, astfel isi motiveaza ei infectiile de emisiuni, si acum vine moralistul spunând ca sa învățăm de la tv. Bai, Negrule, daca vrei sa afli cum se resurciteaza, rupe-te un pic de maneliștii tai si mergi la Crucea Roșie sa participi la cursuri. Cat de ipocrit poți fi?
  • Raluca Raluca
    Ai invatat in generala la "Sanitarii priceputi".
  • alex2 alex2
    la ce folosea sa stie tot stadionu' cum se da primul ajutor la infarct. pe Ekeng l-au rezolvat medicii. mai corect ar fi fost daca Negru spunea sa se faca o campanie pentru medicii de pe stadion, sa invete si ei cum se salveaza oamenii. nu sa apara la tv sa spuna ca le pare rau ca n-au facut resuscitare.
  • Dan Patru Dan Patru
    12 tari din Uniunea Europeana au ore de prim-ajutor in scoli inca din primii ani de studiu. Noi avem ore de religie ca sa stim sa spunem rugagiuni cand cei dragi se sting cu zile in fata noastra.

    Reactia lui Dan Negru nu trebuia sa fie manevra de a se face auzit in afara celor care-i urmaresc emisiunile, dar, din pacate, astea-s momentele in care se ivesc *** din toate domeniile.

Trimite un comentariu

sus