Skip to main content

Doi români în juriul de la Cannes Lions

 
Mihai Fetcu si Szabi Szekely
Mihai Fetcu si Szabi Szekely

Cel mai important festival internaţional de creativitate va avea în juriu doi români. Mihai Fetcu, Directorul de Creaţie al Geometry Global Bucharest, şi Szabi Szekely, co-fondatorul Halcyon Mobile, vor face parte din juriul din acest an al Cannes Lions.

Publicitate

Mihai Fetcu este Directorul de Creaţie al Geometry Global şi câştigătorul singurului Gold românesc la Cannes în 2015 - cu proiectul RGB News, derulat pentru Antena 1. Acesta a fost desemnat jurat la ediţia din iunie 2016 a Cannes Lions, în cadrul căruia va evalua sute de lucrări din toată lumea, înscrise în categoria Promo & Activation.

Szabi Szekely este co-fondatorul Halcyon Mobile, una dintre cele mai premiate agenţii de design şi dezvoltare de aplicaţii mobile. Acesta va reprezenta România în juriul de Mobile de la Cannes Lions.

Despre cei doi români care fac parte din juriul de la Cannes Lions

Mihai Fetcu a activat în Tempo, TBWA, Grey şi Lowe, dar confirmarea ultimă a venit odată cu postura de Director de Creaţie la Geometry. În ultimii ani, sub coordonarea sa, Geometry a câştigat trofee relevante la competiţiile internaţionale de prestigiu, de la Cannes la LIA, Cresta sau Clio.

Szabi Szekely (30 de ani), alături de Levente Szabo, a fondat în urmă cu 11 ani Halcyon Mobile, o companie care astăzi deserveşte într-o proporţie covârşitoare clienţi internaţionali, printre care SmartUp.io / Founders Forum, Red Bull Media House, Smith Hotels (Mr. & Mrs. Smith), Ryalto sau Edge Ski.

Distincţiile internaţionale din vitrina lui Szabi Szekely includ 3 premii FWA Mobile of the Day, câştigate în 2015 pentru aplicaţia MimeChat, în 2014 pentru Tweet7, şi în 2013 pentru aplicaţia Dollarbird.

Anul acesta, pe lista scurtă a performerilor români propuşi pentru a juriza la Cannes, s-au numărat Ioana Filip (McCann) şi Diana Papuc (Leo Burnett), ambele fiind, în trecut, laureate ale festivalului internaţional de pe riviera franceză.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus