Skip to main content

Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

 
Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

Este oficial: Dragoş Pătraru se mută cu emisiunea Starea Naţiei la postul de ştiri Digi 24, după cum Paginademedia.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, aici.

Publicitate

Pătraru a fost prezentat oficial în urmă cu doar câteva momente, chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunţat Pătraru. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Pătraru, la Jurnalul de seară, pe Digi 24:

  • "Emisiunea se mută incepând de zilele următoare şi apoi din luna august. Inca din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei."
  • "Din 1 august vom incepe un nou sezon din Starea Natiei."
  • "Venim cu produsul nostru, cu oamenii cu care am făcut acest format, cele patru sezoane. Emisiunea din această seară de la TVR este despre Televiziunea Romana si despre starea televiziunii publice."
  • "Am gasit in voi singura statie care ne-a făcut o ofertă ok mai ales din punct de vedere editorial, am avut mai multe oferte, am ales aici, sper ca nu am greşit."
  • "Cred că toată paradigma jurnalismului s-a schimbat, nouă ne place să credem că luăm lucrurile importante şi le facem mai atractive, mai interesante. Emisiunea va fi seara la Digi 24."
  • "Vreau să-i liniştesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijoraţi că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect şi pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informaţia seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcţie de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publicului."
  • "Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populaţie şi plăteşte 3.000 de angajaţi. Nu puteam să rămânem intr-o instituţie in care toată lumea urăşte pe toată lumea."

În această seară, TVR va difuza ultima ediţie Starea Naţiei, un program special, dedicat "stării TVR." "Starea Naţiei intră de azi în categoria Arhiva TVR", au scris oficialii instituţiei publice pe pagina de Facebook.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    Daca te duci la aia o sa ai voie sa critici SRi si DNA ca *** intreb si eu?!
  • jiji jiji
    Te astept Patrarule, ai grija ca bagabonzii si prostii sunt multi si ai dracului
  • Alina Alina
    Bravo Dragos şi Succes!!!!!!
  • romi romi
    Domnule Dragos Patraru urmaresc starea natiei de multa vreme pe tvrinternational,pot spune ca e singura emisiune la care ma uit pe romani;incepand de acuma, cum faceti sa fiti ascultat si in diaspora asta hulita de toti politicienii?Aici in Spania netul costa cat casa si nici calitate nu prea e, sa va pot asculta pe calculator;poate face Digi ceva sa intre pe satelit,sau e deja si nu stiu eu?Oricum va multumesc pentru toate emisiunile de pana acum si la cat mai multe!!!
  • livia pila livia pila
    Spectacol penibil. Patraru nu a lucrat o zi in TVR sa stie cum se comporta oamenii in interior, nu a avut parte niciodata de o emisiune realizata in mod profesionist, iar el a fost tot timpul un joker de slaba factura. Comentariile lui sunt derizorii la adresa TVR-ului din moment ce el isi realizaeaza emisiunea la Romania TV. Nu a comentat niciodata despre cenzura sau lipsa de profesionalism din televiziunile private si dupa cum s-a mai zis pe acest site, a plecat la bani mai multi pregatindu-si plecarea prin victimizare. Urat om, slab entertainer, mentalitate ***.
  • mileu mileu
    Cred ca cei care zic ca nu au Digi24 sunt doar cei care au antena Dolce , unde Digi24 nu e in must-carry.

    Restul , la UPC aveti Digi24 pe un canal gen 800 si ceva , l-au ascuns acolo .
    In locul vostru m-as muta la RCS&RDS ......
  • ștefan ștefan
    Digi e post must carry Iuliane așa că sepoate vedea și pe alte rețele dacă nu îl aveți pe cablu merge să îl vizionezi pe site.
  • Emilia Emilia
    Imi pare rau ca nu pot vedea emisiunea , eu nu sunt abonata la Digi, pacat!
  • tbancu tbancu
    ptr fanii DNA TV, pardon Digi

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Cazul+Dan+Condrea+Soferul+mort+era+patronul+Hexi+Pharma

    Manipulare (derapaj jurnalistic) sau incompetenta crasa?

    Extras din reportajul DNA TV:
    17:59 - Condrea e in Corneşti
    15 minute mai tarziu intra in Crevedia
    In alte 2 minute iese din Crevedia si intra in Buftea
    In continuarea reportajului apare comunicatul parchetului:
    „13 deplasari în intervalul orar 17.31-18.38”, spune procurorul Ramona Bulcu.
    Adica de la 17:59 pana la 18:16 Condrea s-a plimbat din Cornesti in Buftea dar in acelasi timp facea ture Buftea - Tamas - si in ambele cazuri vedem masina pe inregistrari video
  • Mihaiul Mihaiul
    Digi24 e gratuit pe internet :)
  • geo geo
    Emisiunea de aseară a fost memorabilă.
    Un rechizitoriu realist și virulent la adresa TVR...CAul de acolo poate să îl penalizeze la contract, că îl doare la bască. A zis omul lucrurilor pe nume. Dacă tot știa că nu îi vede nimeni emisiunea înainte de vizionare...le-a tras-o. Pe românește.

    Și pentru cei care cică se plâng că nu îl mai văd - Digi 24 este post must carry deci ar trebui să se vada la UPC, Telekom cablu si ceilalti operatori locali de televiziune prin cablu. Contactati cablistul daca nu aveti Digi 24 in grila de programe. Si mai este posibilitatea sa vedeti emisiune live pe siteul digi24. Dacă chiar vă interesează.
  • GOM2000 GOM2000
    Abia aștept să înceapă noul sezon,mă uitam zi de zi când era emisiunea la TVR. Apropo,puteți încerca,dacă aveți net,să intrați pe site-ul Digi 24 să vă uitați. Merge chiar și pe mobil. Sau puteți descărca aplicația Digi Online,nu merg toate canalele,însă Digi 24 merge.
  • vaidenoi vaidenoi
    Poate se gaseste cineva sa-i explice lui "livia pila", acest (sau aceasta) Mircea Badea al TVRului, ca a critica televiziunea publica nu inseamna a scuipa de unde ai mancat. Si asta nu atat pentru ca emisiunea a fost un contributor net la bugetul TVR (a incasat mai mult decat a fost platit) ci pentru ca este vorba de bani publici. Iar a dezvalui modul cum se cheltuie (a se citi "risipeste") banul public nu este nici imoral nici de condamnat. Voiculescu, CME, Burci, teszari si alti patroni de presa pot sa-ti interzica sa critici postul, deoarece el plateste, iar tu ca ziarist poti (sau nu ) sa accepti aceasta limitare, dar cand esti platit din banul public, nimeni nu are voie sa-ti puna pumnul in gura, mai ales cand este vorba de risipa.
    @Livia Pila, daca Patraru punea batista pe tambal si nu "dadea din casa", primind in schimb pentru un contract mai mare (asa cum I s-a propus), probabil ca i-ai fi ridicat statuie, nu?
    Numai cand aud ca in TVR sunt aproape 3000 de angajati si-mi dau seama ce jaf este acolo. Cum vedem ce se intampla si in alte televiziuni private, putem estima ca din banii romanilor se platesc lunar milioane de euro pentru a tine 1500-2000 de angajati care sunt prieteni, rude, protejati ai diversilor potentati ai zilei . Ce face TVRul astazi ar putea cu usurinta fi facut de 5-700 de angajati, iar cu difereta de bani s-ar putea face/cumpara programe demne de o televiziune nationala.
  • Chis Alexandru Chis Alexandru
    Dle Patraru, bun venit la DIGI! De mult trebuia sa faceti aceasta mutare, mai ales ca DIGI este un post Tv care dovedeste multa impartialitate iar colectivul redational este de un inalt profesionalism care - in scurt timp - va conferi postului DIGI deschidere totala catre marele public tv. Pacat ca v-ati inceput cariera in televiziune la "RTV", un post mult prea (im)partial - chiar "total"! - controlat de anumite Servicii. Inca o data, Bine ati venit la DIGI!
  • Gabi Gabi
    Mult succes!

Trimite un comentariu

sus