Skip to main content

E OFICIAL. Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi transmise de Pro TV

 
E OFICIAL. Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi transmise de Pro TV

Pro TV va transmite, alături de Dolce Sport, meciurile de la Euro 2016. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp la Ştirile Pro TV.

Publicitate

Pro TV va transmite toate meciurile Romaniei si cel mai important meci al zilei de la Euro - meciul de ZECE (in fiecare zi, la 22:00).

Postul de televiziune a achiziţionat opţiunea free-to-air, rămasă liberă după ce TVR 1 a „ieşit” din joc, din cauza problemelor financiare.

Euro 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 Ţara noastră va face parte din grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Primul meci al Euro se va disputa chiar pe 10 iunie, între România şi Franţa.

Dolce Sport a achiziţionat în urmă cu un an drepturile de televizare pentru toate meciurile Euro 2016.

Ce meciuri are Romania in Grupa A la Euro 2016, partide transmise de Pro TV şi Dolce Sport.

- 10 iunie, ora 22:00 Romania - Franta

- 15 iunie, ora 19:00 Romania- Elvetia

- 19 iunie, ora 22:00 Romania - Albania

Ce înseamnă opţiunea free-to-air:

- Cel mai bun meci al zilei

- Toate meciurile României

- Toate meciurile din sferturi

- Semifinalele

- Finala

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Lasă, mai Mile, că la voi se face cultură la Mireasă... la Capatos, la Insula... și, mai ales, la S Gherghe...
  • mile mile
    iche , publicul pro are *** din plin de la maruta si crimele si violurile de la stiri , doar nu fac programe culturale
  • Iche Iche
    Bai mile, tu te auzi? Deci asa ceva nu se mai poate. Vorbesti de ratinguri dupa 10 de next star. Chiar sunt curioasa sa vad cine esti. Poate chiar am onoarea cu dl mihai gadea. Antenele n-au bani de transmisie hd si tu tipi la noi aici, te bati cu caramida in piept.
    Am cam obosit sa-ti explic ca nu ai argumente in fata pro tv . Si sa stii ca eu sunt femeie si urmaresc si meciuri de "fodbal". Referitor la treaba cu "ProTv e canal generalist, de ce transmite?" Nu vad o mare tragedie. E vorba totusi de un campionat european care are loc odata la 4 ani. Plus ca e dupa prime time. Asa era si Tvr generalist si nimeni nu comenta cand transmitea CM si CE. Dupa mine, sa dea 1-2 meciuri si la Acasa, poate asa il resusciteaza. Inainte se ocupau si cu asta, pentru cei nestiutori. Asa ca Mile iti doresc vizionare placuta la Mireasa pentru fiul meu si la Capatos. Adevarul este ca publicul ProTv pierde ca nu are noaptea gunoi precum A1 cu capatos
  • d d
    Sa intelegem ca PRO TV e postul national , nu TVR!? TVR=faliment!
  • mile mile
    geo , pai tocmai ca publicul antenei sta pana tarziu noaptea pt emisiuni , ai vazut ca next a fost lider pana dupa miezul noptii, antena isi lungeste emisiunile pt ca lumea se uita pana la 1 la capatos , cand pro tv scade mult
  • geo geo
    Băi Mile, nu toți sunt ca tine și ca babele privitoare la A 1 care se culcă o dată cu găinile. Ai văzut și tu că Pro TV a avut audiențe bune și f meciuri cu meciuri din CLeague și ELeague ce au început la ora 21.45 - 22.00. Tu nu îți dai seama de importanța Euro 2016 de ne iei cu din asta...că lumea se culcă la 11 noaptea pentru că a doua zi merge la serviciu. Mai încearcă și cu altceva...
  • mile mile
    lumea merge la lucru dimineata devreme , nu o sa stea pana miezul noptii , daca erau la 9 rupeau la rating , ghinion pt pro tv , rts serbia poate fi receptionat usor si nu codeaza , noi avem si postul sportklub din serbia care transmite liga campionilor in reteau de cablu
  • claudiuu claudiuu
    Ce teapa a luat Telekom au dat aproapee 35 de milioane de euro pt 51 de partide si apoi a venit Pro TV si le-a dat lovitura de maciuca sa vezi cum vor scumpii abonamentele la Telekom de la 1 iunie pentru ca e o suma mare si nu cred ca va fii acoperita din reclame deci teapa e a celor de la Telekom de aceea a vandut la Digisport meciuri din Uefa Champions League si Europa league sezoanel 2016-2017 si 2017-2018 pt a avea banii sa isi amortizeze investitia cu EURO 2016
  • Dragos Dragos
    Who is the *** @mile?
  • adrian adrian
    Ora 22 e perfecta, sa nu uitam ca este vara si in iunie se intuneca dupa ora 21. Multi abia la ora aceea intra in casa.
  • geo geo
    Pe mine chiar putin ma intereseaza ratingul lor - probabil ca vor avea de 5 - 6 ori privitori mai multi decit Dolce - interesul este sa vad cele mai tari meciuri de la Euro 2016 la Pro Tv.

    Nu sunt din zona Banatului ca sa am RTS SAT in grila. Probabil ca semnalul va fi codat, in timpul meciurilor. Asa cum, f probabil, va proceda si Rai 1.
  • mile mile
    geo, asta si iti spun , nu poti face la ora aia rating mare , e rau ca incep tarziu , deci nu va fi rating mai mare de 8-9 , la costuri uriase
  • claudiuu claudiuu
    Inca o veste buna pt cei de la Rcs-Rds toate meciuriile sa vor vedea pe canalul sarbesc RTS SAT
  • Milu Milu
    @mile: 10 ani de ProTV HD in Romania! Euro 2016 la ProTV in HD;) cand participi la Mireasa pt fiul meu SD ca vad ca ai timp berechet de scris. Macar acolo nu se plateste la cuvant:)
  • geo geo
    Un meci Dinamo - Steaua - difuzat si de Dolce, Digi si Look TV - a adus Pro tv peste 1,8 milioane de privitori., din care 520.000 pe comercial, rating 10.7 share 24.8. Un meci de CL, difuzat si de Dolce, Barca - Atletico, a avut 1,33 milioane privitori, din care 480.000 pe comercial, rating, 9.9, share 26.8.
    Deci audientele au fost f bune si bune....

Trimite un comentariu

sus