Skip to main content

EXCLUSIV. Dragoş Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

 
EXCLUSIV. Dragoş Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

EXCLUSIV. Dragoş Pătraru îşi încheie contractul cu TVR. Săptămâna viitoare Starea Naţiei va avea ultima ediţie la postul public.

Publicitate

După aproape doi ani la TVR 1, ultima emisiune a lui Dragoş Pătraru va fi difuzată marţi seară şi va fi un program special.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Naţiei la postul de ştiri al companiei RCS.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru nu a comentat informaţia legată de Digi 24.

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

"Pot spune că marţi va fi ultima ediţie Starea Naţiei la TVR. Un anunţ legat de destinaţia emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public.

Cert e că marţi va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica şi de ce plecăm.

Va fi o emisiune deschisă şi telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Naţiei, iar pe cele mai reuşit le vom difuza pe post."

Prima emisiune Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru a fost difuzată de TVR pe 1 septembrie 2014.

Dragoş Pătraru a vorbit în repetate rânduri despre situaţia TVR, de multe ori direct pe post.

Într-un interviu video acordat Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a făcut o "radiografie" a postului public, cu toate problemele pe care le-a sesizat în anii în care a produs emisiunea.

Puteţi urmări interviul Paginademedia.ro, structurat pe capitole, mai jos:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teodorascu Gheorghe Teodorascu Gheorghe
    Felicitari Dragos Patraru. In ultimul timp se vedea clar ca incomodezi la TVR.
    Am o rugaminte, pentru emisiunile viitoare.Doresc sa comentati in stilul vostru problema "competentii" persoanelor alese de partide ca sa conduca activitati importante in guvern.
    Persoane fara calificare sunt numite in guvern,nu mai spun cum. Incompetenta lor o sa duca Romania de "rapa". Am zis.
  • Catanas andrei Catanas andrei
    Pacat...ca nu a mers la alt post....multi....la tara nu prind digi
  • toto toto
    O emisiune reconfortanta.Succes!
  • Costel Costel
    Sper sa creasca audienta la Digi 24! Lui Dragos Patraru ii urez succes cu aceasta emisiune; imi este teama ca se vor plictisi telelespectatorii, cautand emisiunea pe la tot felul de posturi tv. caci pamfletele nu mai au valoarea de alta data!
  • Eftimie Rodica Eftimie Rodica
    Mai, eram sigura ca se muta la Digi24, stiind ca "fraternizeaza" cu Moise Guran ! Sunt din acelasi aluat. Se potrivesc de minune ! Ma bucur, acolo-i locul lui !
  • Vasilescu Magdalena Vasilescu Magdalena
    Am plans si eu la ultima emisiune,dar i-am multumit lui Dumnezeu ca ati plecat la timp cat sunteti inca sanatos,ca tensiunea in care traim si lucrati,ar fi putut duce la con secinte grave.Va voi urmari pe DIGI24.Succes ,dar conservati-va sanatatea ca timpurile nu se vor schimba asa de repede.
  • ovidiu ovidiu
    Ptrarule,nu stiu ce sa-ti spun dar contractul i-l semnati voi,aveti grija ca canalul digi 24poate sa intre in insolventa mai repede decat TVR.Din partea mea daca transmiteti si de pe luna,si sunteti ONLINE.e ok,asa ca,mult noroc.sanatate cae mai buna decat toate,si daca faci emisiunile tot asa nu mai ai nevoie de nimic ca sa fii in fruntea tuturor televiziunilor.Din SPANIA VASILE OVIDIU
  • hehe hehe
    Du-te tare, o sa imi smulg o lacrima pentru tine...
    Sa vedem cum o sa justifici scaderea de audienta, tvr vs digi :).
    Reptilienii, masonii, SIE ?
    Ai grija sa nu il critici pe Tzesari, ca zbori in secunda 2 :))
  • Găzarul Găzarul
    S-a terminat cu Pătraru, pentru că la Digi va muri încet, dar sigur. Visează frumos, dar nu va avea libertatea de la TVR. S-a lăcomit la bani mai mulţi, fără să ţină cont de libertatea de mişcare. Pentru că, da, va continua să înjure TVR din exterior, fără să sufle o vorbă de noul stăpân. Aş putea chiar să pun pariu că aşa va fi.
  • Geta Geta
    Dragoș, mă uit cu plăcere la emisiunea ta, este cam singura la care mă uit și tare aș vrea să poată schimba ,,starea nației,,. Suntem dezamăgiți de societatea românească, nu mai spun de acei pe care i-am votat și acuma ne conduc ! Pentru cei care s-au sacrificat pentru pământul patriei, pentru cei care au dorit o lume dreaptă în care să creștem noi și copiii noștri, merită să fim uniți, să apărăm ceea ce mai putem apăra . Cred în judecata Divină, și sper să ne deșteptăm cât nu e prea târziu !
    Echipei de la ,,Starea Nației,, le doresc multă sănătate și emisiuni căt mai multe! Noi vă așteptăm cu drag și mult interes ! Felicitări pentru emisiunile realizate până în prezent !
  • Vic Vic
    Pătrarule, te felicit că pleci! Să ne spui cu sinceritate și cum stau lucrurile în Digi... Apoi, te rog eu frumos, să treci și pe la Antene... Să ne zici și de acolo cum se văd lucrurile. ProTv, Kanal D, EtnoTV samd.
  • Olariu A. Olariu A.
    Tara a avut si are nevoie de umor desprins din realitate, critica sper si trebuie sa duca la indreptare si progres, lupta in continuare draga Dragos Patraru cu sistemul, la fel ca pana acum pentru ca eu te voi urmari cu mult respect indiferent de la ce post de televiziune emiti cu o conditie sa FII la FEL!!
    Razesu,
  • Gigel Gigel
    Sincer?
    Cine e Patraru asta!?
    Furtuna intr-un pahar cu apa.
    Cainii latra ursul merge.
    Tara arde si baba se piaptana...
    Am fost explicit?
  • Vasilica Vasilica
    Bravo, Patratel! Să incepi in forta la Digi, cu niste glume cu Dancu! Hai, ca nu-i greu! Incepi asa: "Astazi, intelectualul social-democratilor, bla, bla, bla..."
  • Sofia Sofia
    Prin emisiunea ta am realizat cati oameni fara scoala sunt in romania si ca aceste persoane voteaza pentru viitorul copiilor nostri. Am realizat ca "Statul" , politicienii, au nevoie de acesti oameni care se prostitueasa pentru f.putin si voteaza ceea ce li se spune, deoarece multi dintre ei voteaza desenul nu ceea ce scrie langa el. Din pacate noi nu intelegem ca trebuie facuta o schimbare majora a ceea ce numim partide, politica si politicieni. Prin emisiunea ta domnule Patraru am vazut realitate crunta a acestei tari, dar ce folos daca' multi vad putini cunosc' . Da, daca este adevarat ca pleci la RDS, te felicit, TE FELICIT ca ai rezistat vitejeste printre "SACALI" si continua , ca poate se trezesc romanii la realitate si schimbam ceva. FELICITARI!
    Sunt multe de spus , dar emisiunea ta spune totul.

Trimite un comentariu

sus