Skip to main content

EXCLUSIV. Dragoş Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

 
EXCLUSIV. Dragoş Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu un alt post

EXCLUSIV. Dragoş Pătraru îşi încheie contractul cu TVR. Săptămâna viitoare Starea Naţiei va avea ultima ediţie la postul public.

Publicitate

După aproape doi ani la TVR 1, ultima emisiune a lui Dragoş Pătraru va fi difuzată marţi seară şi va fi un program special.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Naţiei la postul de ştiri al companiei RCS.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru nu a comentat informaţia legată de Digi 24.

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

"Pot spune că marţi va fi ultima ediţie Starea Naţiei la TVR. Un anunţ legat de destinaţia emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public.

Cert e că marţi va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica şi de ce plecăm.

Va fi o emisiune deschisă şi telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Naţiei, iar pe cele mai reuşit le vom difuza pe post."

Prima emisiune Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru a fost difuzată de TVR pe 1 septembrie 2014.

Dragoş Pătraru a vorbit în repetate rânduri despre situaţia TVR, de multe ori direct pe post.

Într-un interviu video acordat Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a făcut o "radiografie" a postului public, cu toate problemele pe care le-a sesizat în anii în care a produs emisiunea.

Puteţi urmări interviul Paginademedia.ro, structurat pe capitole, mai jos:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TEODORESCU VANGELIS MARIAN TEODORESCU VANGELIS MARIAN
    felicitari pentru postul ales !!!....DIGI24 se potriveste de minune ...speram sa fie DIGI24 !!!
  • dan dan
    Foarte bine ca a plecat de la TVR, "ia deranjat" critica obiectiva. Cand se va depolitiza TVR prin lege, atunci mai vorbim.
    Mie imi place TVR ca are multi profesionisti dar are o problema de ordin juridic.
    Digi24, cum a mai spus cineva, e un post bun, nu se compara cei care fac circ ieftin pentru a obtine reiting cu orice pret. Pe mine unul circul acesta ma oboseste ca incearca sa imi consume inutil timpul si ma umple de negativism. Daca te uiti la orice emisiune serioasa din alte tari ( "de afara" suna oribil, jargon ieftin!) subiectele sunt diverse, nu prezinta doar lucrurile negative ci din contra, prezentatoarele sunt imbracate decent nu lasciv, ca nu vinzi imaginea cucoanei sau o stire umflata...etc.
    Sa nu uitam ca publicul trebuie informat corect si cinstit fara a trunchia stirea si sa traga concluziile singur nu prin devierea de la adevar... In rest succes in continuare D-le Dragoș Pătraru si nu-i slabiti deloc...
  • dan dan
    Omul spune foarte bine, lucrurilor pe nume...pacat ca obrazul e gros la unii sau inexistent.
    Ma uit cu placere si imi place ironia in gluma pe care o foloseste.
    Avem nevoie de asemenea oameni gen: Patraru, Guran, Moisescu.
    Cred ca ar fi foarte bine sa-si uneasca fortele si sa fie reprezentantii romanilor printr-o organizatie sau mai bine un partid.
    Eu consider ca au cele mai bune emisiuni.
    Daca ar oricare dintre ei pe liste, m-aș duce cu placere la votare.
  • Axl Axl
    foarte bine ca vine la Digi24! Pe acelasi model ca Biziday, adica emisiuni care se sustin singure din sponsori! ce alta televiziune ar fi putut oferi conditiile de la Digi? :) Pentru mine, ca platitor de abonament RCS RDS, aceste emisiuni conteaza, nu neaparat Euro 2016! :) Oricum, Pro TV transmite meciurile care ma intereseaza...si sa nu uitam, 5 ani de tenis :D Din 2017! Ca prea mult am vazut doar 'live text' la meciurile care ma interesau, si, sper sa nu supar pe nimeni, dar tennis-ul este mai interesat decat fotbalul...pentru mine, cel putin....
  • remus remus
    Digi24 e in grila gratuita (de baza), asa ca il difuzeaza obligatoriu toti cablistii... doar ca unii (de ex, upc) il "ascund" la coada. ca asa-s romanii, mai joaca murdar.
  • Cornelush Cornelush
    Citesti ce scriu altii pe aici si te ingrozesti...Toti romanii sunt analisti media, consultanti in domeniu samd.Aruncatul cu parerea despre orice subiect a revenit de mult sport national.Mai ganditi si in perspectiva oameni buni, ce atata carpe diem...
  • geo geo
    Mile, dacă tu îl vrei pe TVeu oare de ce nu l-au ofertat anteniștii tăi...oare nu își permit financiar...sau nu își scot banii...ori e rău de gură și necontrolabil ?
  • livia pila livia pila
    Pun pariu ca Patratel nu va vorbi niciodata de cenzura de la Digi24, dar va urla in continuare de mafia din TVR. A plecat cum se anticipa pentru un ban in plus dar si-a pregatit plecarea prin victimizare pentru a da bine la public. Si cand te gandesti ca omul asta tine lectii de jurnalism unor studenti, te apuca groaza gandindu-te la urmatoarea generatie de jurnalisti. Pa Patratel vei deveni inexistent in curand pe Digi24 si vei servi in continuare intereselor celor care controleaza mass-media privata. Cum se numeste acest lucru: tu urli in gura mare ca vrei dreptate, corectitudine in societate dar tu te folosesti de resursele unor mafioti cand iti realizezi emisiunea si pe care nu ii critici niciodata? Ipocrizie oare?
  • Ionel Ionel
    Digi 24 e o televiziune ca şi inexistentă, desigur, pentru că marea majoritate a românilor preferă circul ieftin promovat de posturile tv concurente. Pătraru s-a dus acolo la bani, asta e clar. Din păcate pentru el, se îngroapă singur, aşa cum a făcut Moise Guran, care a pierdut mult din vizibilitate după ce a plecat de la TVR.
  • Bogdan Bogdan
    Digi24 e in momentul asta singurul post decent de stiri. Fara stiri senzationaliste, soc si groaza, evenimente bomba sau despre cine mai comploteaza si unde. E si normal ca oamenii de televiziune profesionisti sa ajunga acolo. Mai greu e sa convingi publicul sa nu se mai uite la mizeriile de la Antena 3 sau Romania TV, posturile de stiri care inca au cea mai mare audienta. Romanii se plang de mizeria de la TV, dar cand li se ofera alternative tot la aceleasi lucruri se uita. Si ne mai miram ca in tara asta nu se schimba nimic.
  • ion ion
    Ideea cu televiziunea proprie ar trebui luata in considerare. Nu trebuie sa fie ceva stufos, ci un post in care sa nu se mai vorbeasca la intamplare!! In Romania, discursul public este ultra poluat, la fel si gândirea de orice fel. Nu este de mirare ca, in acest timp, unii pot fura in liniste. Faptul ca mama mea, la 91 de ani (e drept, foarte interesata de politica) urmareste cu interes Starea natiei, este un semn ca se emisiunea reuseste pe o plaja larga de audienta. La Digi 24 va fi o pata de culoare. Oricat ne-ar placea calmul, ceva este foarte artificial si construit la acest post, menit, parca, sa adoarma populatia.
  • Unul Unul
    Floarte bine că pleacă Măscăriciul. La TVR vreau să-mi fie servite informaţii serioase, nu glumiţe nesărate.
  • mile mile
    eu vreau pe tv , nu online
  • ștefan ștefan
    Digi 24 sepoate vedea online așa că nu vă mai plîngeți
  • geo geo
    Digi 24 se poate vedea live pe internet, aici
    http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24
    Pentru Mile și cei interesați.

Trimite un comentariu

sus