Skip to main content

FOTO. Fraţii Adrian, Lifestyle şi Resciebelle Santiago merg în marea finală Românii au talent

 
FOTO. Fraţii Adrian, Lifestyle şi Resciebelle Santiago merg în marea finală Românii au talent

Tabloul finaliştilor Românii au talent a fost completat aseară de încă trei concurenţi care trec mai departe în lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Publicitate

Fraţii Adrian, Lifestyle şi Resciebelle Santiago merg în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie. Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra şi Florin au ales cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Fraţii Adrian.

Momentele la Românii au talent, la ediţia din 20 mai, penultima semifinală:

Segiu Chirilă a deschis cea de-a patra semifinală Românii au talent. Concurentul a interpretat melodia You are so beautiful la pian şi voce, însă problemele pe care le-a avut din cauza unei răceli, i-au determinat pe juraţi, pentru prima dată într-o semifinală, să apese butoanele roşii şi să oprească momentul. ”Cred că până la capăt nu ştiu dacă ar fi dus cântecul. I-a sărit vocea de foarte multe ori. Se întâmplă să fii răcit şi să nu poţi să duci piesa până la capăt.”, a spus Andra.

Cei 14 membri ai ansamblului Flagrant au dansat passo doble cu elemente de cha-cha şi samba. Întregul moment a culminat cu o luptă dintre putere şi slăbiciune, bine şi rău, lumină şi întuneric, reprezentată prin paşi de dans.

Cristian Pestriţu a prezentat un număr de magie cu cărţi care a avut la bază o poveste despre viaţă, pe care tatăl lui i-a spus-o atunci când trăia, şi a transmis următorul mesaj: ”Să încetăm doar să existăm, să trăim mai mult!”.

Gabor Orban-Barra a făcut câteva sărituri cu bicicleta peste iubita sa şi diferite obstacole.

Luminiţa Lupu a interpretat o melodie hip-hop, compoziţie proprie, despre sora ei, care nu mai este, despre aspiraţii, autocunoaştere şi importanţa manifestării sentimentelor de iubire faţă de cei apropiaţi.

Cei doi concurenţi, mamă şi fiu, Mirela şi George Spînu, au încântat încă o dată atât publicul, cât şi juraţii, cu talentul lor şi cu legătura strânsă dintre ei. Mirela a interpretat melodia Habanera, fiind acompaniată la pian de micuţul George.

Alexandru Lică a adus pe scenă aseară un moment complex de dans şi jonglerie şi a spus povestea unui căutător care a combinat elemente ale naturii precum focul, nisipul, apa şi aerul pentru a da viaţă unei flori. Concurentul a făcut jonglerii cu bile de cristal şi cu un băţ de căluşar, a dansat tutting şi breakdance.

Membrii grupului Lifestyle au reuşit să dea o interpretare inedită muzicii clasice şi au creat pe scenă un moment de teatru comic. Cei şase concurenţi au cântat în manieră modernă mai multe fragmente din piese clasice precum Mica serenadă, Spărgătorul de nuci, Uvertura Willhelm Tell sau Can Can. ”Sunt nişte nebuni foarte frumoşi şi foarte talentaţi. Ne-am simţit bine, am ascultat muzică bună... Mie mi-a plăcut!”, a spus Andra.

Din Filipine direct pe scena Românii au talent! Resciebelle Santiago a cântat aseară melodia Drunk in love.

Cătălin Vlad a interpretat o compoziţie proprie la chitară clasică. Melodia reprezintă un aranjament muzical realizat de el, iar ca surse de inspiraţie a avut coloana sonoră a filmului Amelie şi piesa Secret love. Concurentul a impresionat încă o dată cu talentul său desăvârşit.

Aurora Toma a surprins publicul cu un număr de acrobaţie în sferă extrem de senzual. Concurenta a executat mai multe elemente acrobatice în aer şi i-a cucerit pe toţi cu momentul artistic inedit prezentat în cea de-a patra semifinală Românii au talent. ”Văzând-o pe bunica ta mi-am dat seama că eşti om. Mi-am dat seama acum ce se întâmplă într-o icră, într-o lacrimă, într-un bob de rouă, dar mai cu seamă, mi-am dat seama ce se întâmplă înlăuntrul unei femei timp de nouă luni când dospeşte viaţa.”, i-a spus Florin.

Fraţii Adrian au adus emoţia, energia şi vibraţia pe scenă printr-un moment de dans. Ei au fost preferaţii publicului aseară şi au primit cele mai multe voturi pentru a merge în marea finală.

Pe locul doi în preferinţele celor care au votat în semifinala a patra Românii au talent s-a clasat grupul Lifestyle, care merge în finală.

Juraţii au avut de ales între Gabor Orban-Barra şi Resciebelle Santiago. Andra şi Florin au ales să meargă mai departe cu momentul muzical perfect prezentat de Resciebelle, iar Mihaela şi Andi au mizat pe sportul extrem adus pe scena talentului de Gabor. Fiind egalitate, tot publicul a decis. Resciebelle Santiago s-a clasat pe locul al treilea în urma voturilor trimise de către cei de acasă şi intră în marea finală.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anime Online Anime Online
    http://animeonline.ro/insula-iubirii-sezonul-2-episodul-3-online-18-mai-2016/

Trimite un comentariu

sus