Skip to main content

FOTO. Insula Iubirii va fi de două ori pe săptămână la Antena 1

 
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island

UPDATE. Emisiunea va fi o singură dată pe săptămână. Pe larg, AICI.

Publicitate

După debutul din această săptămână, reality-show-ul Temptation Island - Insula iubirii va avea câte două ediţii pe săptămână. Astfel, emisiunea filmată în Thailanda şi prezentată de Radu Vâlcan va fi marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Sezonul Temptation Island - Insula Iubirii 2016 a debuta miercuri, de la 20.30, după ce în sezonul trecut emisiunea a fost programată duminica de Antena 1. Startul în audienţe a fost unul slab. Antena 1 a avut locul al treila la nivel naţional şi urban şi a fost pe locul secund pe publicul comercial. (Cifrele emisiunii, AICI).

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanţii la emisiune sunt cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieţi, pe două insule, iar „ispitele” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

GALERIE FOTO Insula iubirii 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gica Gica
    Hai sa dam porecle protagonistilor "Insulei iubirii".
    Sa zicem:
    Hamude - bermude ude
    (cine a vazut, stie!)
    Haideti si voi!
  • Gica Gica
    RESORTURI
    MITITEL (clitorel)
    CALSAR (in prima serie aia cam sareau calul)
    PULIMANDRA (conjugarea verbului "a pulimundra" la perfectul simplu, persoana a III-a, singular, masculin:
    eu puliimandra
    tu pulisimandra
    ea pizdimandrul
    el PULIMANDRA)
  • Ana Ana
    Rog corectarea urgenta, atat a greselilor gramaticale cat si a celor de exprimare!!! Este inadmisibil si impardonabil ca un jurnalist sa redacteze in acest hal un nenorocit de articol!
  • Moise Moise
    Sunt fan protv, dar ii dau dreptate lui mile... E de apreciat antena1 ca fac (cumpara) emisiuni de divertisment. Sa bage telenovele turcesti, indiene, chinezesti, sudamericane poate oricine, ar putea sa le bage film cafe si asta ar face- o televiziune mare? Dezamagitor pt mine kanal d cu aceste seriale!
  • geo geo
    Martea viitoare este finala Cupei României la fotbal iar miercurea viitoare este finala ELeague...deci cifrele A 1 vor intra serios la apă...
  • F F
    @ mile : sunt bune, dar Antena se preface ca inventeaza formate in loc sa le cumpere.
  • mile mile
    f, de ce nu sunt bune aceste formate de afara
  • F F
    @ mile : care lucruri scumpe? copii dupa formate de afara? e aberant sa lauzi Antena pentru investii in productii scumpe cand e atat de in urma fata de Protv la capitolul asta. si repet, productiile alea care ti se par scumpe de la Antena au un buget mai mic decat serialele turcesti. :))
  • Milu Milu
    @mile: 10 ani de ProTV HD in Romania! Nici macar nu mai e valabil sloganul mereu aproape daca vorbim de un deceniu :)))
  • F F
    @ Gogu : Antena a fost cel mai probabil pe 3 pe intersectia cu Bahar pe comercial. ti se pare ok? doar pentru ca Antena a lalait-o pana la 23:30 ca sa iasa pe 2 pe comercial, nu inseamna ca emisiunea a pornit-o bine.

    emisiunea nu e rea. se vede ca lucreaza si o echipa straina la ea, dar e mult prea lunga pentru ceea ce ofera. stiu ca in Romania se lungesc cam toate emisiunile, dar Antena exagereaza.

    @ mile : chiar daca sunt melodrame care au ca public tinta femeile, serialele alea turcesti nu sunt tocmai niste ****. au bugete mai mari decat cam toate emisiunile din Romania, actori, regizori si scenaristi profesionisti care stiu ce fac. de aceea, serialele turcesti au invadat cam toate pietele consumatoare de telenovele si le-au dat afara de pe piata. nu e vina Turciei ca Romania nu este in stare momentan sa faca niste melodrame care sa se apropie de calitatea serialelor lor. Sa incerce cine e dispus.
  • mile mile
    corect geo , antena tine la telespectatorii sai si face televiziune , pt o tara saraca in productii este de apreciat ca investeste in lucruri scumpe , fata de alte canale pretabile la lumea a treia
  • Gogu Gogu
    Sa faci 14 si ceva, medie pe trei ore, pe inceput de vara, nu e chiar dezastru. Pro-ul a facut 19. Nu mi se pare o diferenta usturatoare. Filmele nu merg bine la antena. Decat 9-10 share cu un film vechi, mai bine 14-15 cu emisiunea asta. Daca isi va pastra cifrele astea, nu cred ca e rau. Din pacate, de ani de zile, oamenii de la acest site nu pricep ca restul target-urilor chiar nu conteaza. Din aceasta cauza, perceptia fata de programe pe care ti-o lasa acest site este una deformata, ca sa ma exprim elegant. In mod normal i-as spune mincinoasa sau neprofesionista. Cred ca pagina de media se vrea a fi un site tabloid de media, pentru mase. Cei din industrie, publicitari sau oameni de tv, stiu exact cum sta treaba.
  • geo geo
    Au un talent cei de la A 1 să o lungească...poate așa vor prinde câteva minute în plus după ce se termină filmul de pe Kanal D, ca să iasă și ei în față să susțină că au luat fața Kanal D și că minutul de ”aur” al emisiunii a fost după ora 23.00. Și dacă tot sunt în urma celor de la Kanal D, cei de la A susțin, prin portavocea lor Mile, că cei de la Kanal D ”dau niste *** turcesti”, și că ”de aceea nu o sa avem o piata tv dezvoltata , niciodata”.
  • mile mile
    au pus iuli ca sa-ti faca in ciuda , oricum oamenii prefera in romania tv care nu fac nimic , dau niste *** turcesti , de aceea nu o sa avem o piata tv dezvoltata , niciodata
  • Iuli Iuli
    @Mile, diferenta pe comercial a fost de 20.000 de persoane intre Kanal D si Antena 1. Pana miercurea viitoare Kanal D o sa depaseasca Antena 1. Au avut audienta mare pentru ca era premiera si aveau 3 ore de emisiune. Sigur pe invervalul Bahar - Insula Iubirii, Kanal D a fost pe 1 pe toate targeturile

Trimite un comentariu

sus